27 / 04 / 2024

bartında selin hasarı tespit ediliyor

bartında selin hasarı tespit ediliyor

Bartın’da yaşanan sel felaketi sonrası, arama kurtarma ve hasar tespit çalışmaları başladı. Bartın Valisi Nusret Dirim, hasar tespit çalışmalarının kurulan kriz merkezi tarafından organizeli bir şekilde yapıldığını ifade etti.

Geçen yıl zorunlu trafik sigortasıyla ilgili ödeme ne kadar oldu?

Zorunlu trafikle ilgili hasar ödemeleri yıllık yüzde 94.7 oranında arttı. Hayat dışında toplam hasar ödemesi ise yüzde 89.5 yükselişle 80.8 milyar TL’yi geçti.

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Hasar sonrasında sigorta tazminatı nasıl hesaplanır?

Hasar sonrasında sigorta tazminatı nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki hasar sonrasında sigorta tazminatı nasıl hesaplanır?

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

İzmir Karaburun'da kentsel dönüşüm tepkisi!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören Karaburun sakinleri kentsel dönüşüm istediklerini dile getirdi. 

Afet sonrasında konutlarda ne kadarlık hasar oluştu? 

Son zamankarda Rize, Artvin, Manavgat, Marmaris, Milas, Bodrum, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen afetlerde sigortalıların toplam hasar tutarı saptandı.

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Elazığ Karşıyaka TOKİ konutları için kuralar çekildi!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

Depremin vurduğu kentte göç başladı!

İzmir depremi sonrasında binası hasar görenler taşınmalara başladı. Depremin ortaya çıkardığı korkunç manzaradan etkilenen kimi vatandaşlar da evi hasarlı olmasa dahi değiştirmek istiyor.

İzmir Uzundere'deki konutlar depremzedelere tahsis edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşanan deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için Uzundere'deki konutları tahsis etti.

bartında selin hasarı tespit ediliyor Haberi

bartında selin hasarı tespit ediliyor

Bartın’da önceki gece başlayan ve hayatı olumsuz etkileyen sel felaketi nedeniyle çevrede arama kurtarma ve hasar tespit çalışmaları, kurulan kriz merkezi tarafından yapılmaya başlandı. Bartın Avara köyünde dün 2 otobüsün selde mahsur kalmasıyla başlayan kurtarma operasyonu sonrası köyde sel suları en alt seviyeye indi. Bartın Valisi Nusret Dirim, bölgede incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 


Hayatın yavaş yavaş normale döndüğünü, bölgede arama kurtarma ve hasar tespit çalışmalarının kurulan kriz merkezi tarafından organizeli bir şekilde yapıldığını ifade eden Bartın Valisi Nusret Dirim, “Hayatın normalleştiğini sizler de fark etmişsinizdir. Hava arama kurtarma için oldukça elverişli, havaların önümüzdeki hafta da bu şekilde gideceği bilgisi var. Burada en büyük tesellimiz can kaybı olmaması, hiçbir vatandaşımızın hayatına ilişkin bir tehlikeli bir durum oluşmadı. Sahili...