30 / 04 / 2024

bartında üniversite yurtları

bartında üniversite yurtları

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bartın Üniversitesinde öğrenci mevcudu 7 bin 600... 8 bine doğru devam ediyordu. Bartın'da bir yeni yurdumuzu hizmete açtık. İnşallah Bartın'da yeni yurtlar yapmaya da devam edeceğiz" dedi...

KPSS puanı ile üniversiteye kadın erkek personel alımları yapılacak!

Personel alımı haberi bekleyenlere yine güzel bir haber geldi. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son habere göre Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında üniversite personel alım ilanı açıklandı. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımına kadın erkek başvuru yapılabileceği bildirildi.

KYK Yurtlarında yemek ve kahvaltı: Ücretsiz mi, ücretli mi?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK yurt yerleştirme sonuçlarını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Öğrenciler şimdi KYK yurtlarında ne gibi imkanlarla karşılaşacaklarını araştırıyorlar. En merak edilen konulardan biri de yemek ücretlerinin durumu oldu. Peki KYK yurtlarında kahvaltı ücretsiz mi?

Üniversite öğrencilerine son dakika müjdesi! Bunu yapanın hesabına anında 600 TL yatıyor: Gençler o bankaya akın etti! 

Akbank, milyonlarca üniversite öğrencisinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını açıkladı. Banka, bu şartı yerine getiren üniversite öğrencilerine anında 600 TL verecek. İşte detaylar...

Devletten üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme! Karşılıksız ödeme için e-devletten başvuru yapılacak!

Devlet, üniversite öğrencilerine destek programı sunuyor. Bu destek kapsamında üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme yapılacak. Üstelik ödemeler karşılıksız olarak sağlanacak. Üniversite öğrencileri için oldukça faydalı olan ödeme ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Eylül ayında fiyatı en fazla artan üniversite eğitimi oldu

Tüketici fiyatları içerisinde eylül ayında en fazla fiyat artışı yüzde 22, 7 ile üniversite eğitim giderlerinde, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 18, 21 ile patates ve bazı yumru bitkilerde yaşandı. İşte detaylar…

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Öğrencilere yurt müjdesi! KYK yurtları yaz aylarında ücretsiz olacak! İşte yaz aylarında açık olacak ücretsiz yurtlar!

Milyonlarca öğrenci yaz aylarında açık olan yurtları araştırmaya başladı. Peki yaz aylarında hangi yurtlar açık olacak? Hangi illerdeki öğrenci yurtları yaz aylarında açık kalacak? İşte öğrencilerin merak ettiği o soruların yanıtları...

Üniversite öğrencilerinden kira protestosu!

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda kalmak için hak sahibi olamayan üniversite öğrencileri, ev kiralarında yaşanan yükseliş ve yurtların pahalılığı sebebiyle eğitimlerini yarıda bırakma ihtimaliyle karşı karşıya kaldı. Fiyatlara tepki gösteren öğrenciler, durumu protesto etti.

Konut kiralarına öğrenci dopingi!

Tercih sürecinin sona ermesine günler kala şehir dışında üniversite seçen öğrencilerin ev-yurt bulma telaşı da başladı. Öğrenciler konut bulmanın zorlaştığı piyasada bir de yüzde 40’a ulaşan zamlı fiyatlarla karşılaştı.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Öğrenci yurtlarındaki en büyük sorun, küçük odalar!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı ile Akademetre Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Zeytin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360’ta yaptıkları “Karşılanmamış Beklentiler” başlıklı sunumlarında öğrenci yurtları hakkında açıklamalar yaptı.

Yurt fiyatları ev kiralarını solladı!

5 yıldızlı üniversite yurtları araba fiyatına ulaşırken, pahalı semtlerdeki ev kiralarını bile geride bıraktı. Pahalılıkta zirvede bulunan Ortaköy’deki Republika Academic Apart'ta fiyatlar yıllık 75 bin lira olarak açıkladı.

bartında üniversite yurtları Haberi

bartında üniversite yurtları


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Sözünün eri olan bir kadroyuz. Söz verip de yapmadığımız hiç bir şey yok" dedi.


Bakan Kılıç, yapımı tamamlanan Amasra Spor Salonu, Merkez Sentetik Çim Saha ve Kozcağız Beldesi Sentetik Çim Sahaları için Ömer Tepesi Spor Salonu'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.


Kılıç, burada yaptığı konuşmada, 2003 yılında Türkiye'nin en az 40 ilinde üniversite olmadığını hatırlatarak, bu kentlerde üniversiteye sahip olmanın hayalinin dahi bulunmadığını söyledi. Bugün ise bu illerin tamamının üniversitelerine kavuştuğunu aktaran Kılıç, şöyle konuştu:


"Bartın Üniversitesinde öğrenci mevcudu 7 bin 600... 8 bine doğru devam ediyordu. Bartın'da bir yeni yurdumuzu hizmete açtık. İnşallah Bartın'da yeni yurtlar yapmaya da devam edeceğiz. Yeni yurtlar yapacağız ki Bartın Üniversitesi daha da büyüyecek. Bartın-Amasra arasında tünel, Karabük-Bartın arasında duble...