02 / 05 / 2024

Başak Residence Eskişehir ofis tipleri

Başak Residence Eskişehir ofis tipleri

Başak Konut tarafından hayata geçirilen Başak Residence Eskişehir projesi 9 bin 170 metrekare alandan oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Başak Residence Eskişehir konutları hemen teslim ediliyor.

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Loca Residence Başakşehir'de 1 milyon TL'ye satılık ev!

''Huzzak Loca'da yeriniz hazır'' sloganıyla satışa sunulan Başakşehir Loca Residence projesinde fiyatlar 1 milyon 98 bin 676 TL'den başlıyor.

Eskişehir Millet Bahçesi Projesi'nde yapılaşma planlanmadı!

TOKİ Başkanı Bulut, "Eskişehir Millet Bahçesi ile ilgili ne ihale hazırlık aşamasında ne de sonrasında kesinlikle yapılaşma planlanmadı. Projeyle Eskişehirli vatandaşlarımızı daha çok yeşille ve oksijenle buluşturacağız" dedi...

Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Başakcity Boutique Residence projesi Fuzul Grup hayata geçiriliyor. Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

Eskişehir Fuar Merkezi şehre 600 milyon lira kazandıracak!

ETO Başkanı Güler: "Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde 2019 yılında en az 7 fuar yapılacak. Merkez tam kapasite ve tempo ile çalışmaya başladığında Eskişehir ekonomisine, merkezden yılda 600 milyon lira getiri bekliyoruz" dedi.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Eskişehir Çifteler doğalgaza kavuştu!

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.

Eskişehir Süper Kent projesinde sona gelindi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, hükümet olarak toplumu ilgilendiren yeni ve özel projelerle ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Emine Nur Günay, Eskişehir Süperkent projesini anlattı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

Eskişehir'e yeni park yapılacak!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 'Muttalıp'ta bir metrekare arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı'na bağışlayacağım' ifadesine Büyükerşen'den cevap geldi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Başak Residence Eskişehir ofis tipleri Haberi

Başak Residence Eskişehir ofis tipleri

Başak Residence Eskişehir projesi dükkan ve rezidanstan oluşuyor. Projedeki 1+1 daireler 54 metrekare ile 68 metrekare arasında değişirken 2+1 daireler 84 metrekareden oluşuyor.


Başak Residence Eskişehir projesi 9 bin 170 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Proje Başak Konut imzasıyla yükseliyor.


Başak Residence Eskişehir projesi Acıbadem Hastanesi, Anadolu Üniversitesi, 222 Park, Espark Alışveriş Merkezi, Dedepark Hotel, Esgaz, Kanatlı Alışveriş Merkezi yakınlarında bulunuyor.


Başak Residence Eskişehir projesinde fitness salonu, yüzme havuzu, toplantı odası, kreş hizmeti, otopark, ofis hizmetleri gibi seçenekleri de yer alıyor. 


Başak Residence Eskişehir konutları hemen teslim ediliyor. Projede fiyatlar metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL ve KDV olarak satışa sunuluyor.


Başak Residence Eskişehir iletişim

Adres: Bursa yolu 3. km Pk.33 26301 ESKİŞEHİR

Tel: (0222) 315 07 00

Web: http://basakkonut.com.tr/

Tülay...