27 / 04 / 2024

başakşehir hi-fit d planı

başakşehir hi-fit d planı

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması başladı. 2016 yılının Kasım ayında teslim edilecek proje 32 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri seslerini duyurabilmek için Meclis'e gitti! Rantsal dönüşüm istemiyoruz!

İstanbul, Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki kentsel dönüşümle ilgili olarak, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek isteklerini siyasilere aktardı.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Başakşehir Şahintepe'deki kentsel dönüşüm için talepler sıralandı: Şahintepeliler Meclis'e gidiyor!

İstanbul Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde yapılacak dönüşüm için, mahalle sakinleri Meclis'in yolunu tuttu. Peki Şahintepe Barınma Hakkı Meclisi'nin talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

başakşehir hi-fit d planı Haberi

başakşehir hi-fit d planı

“Eskisini getir, yenisini götür”, “Kira garantisi”, “İade garantisi”, “Ev güncelleme” başlıklarından oluşan Dumankaya D planı uygulaması başladı. Uygulama Hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli. 


Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması kapsamında daire satışları devam ediyor. 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje 28 katlı ve 32 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.


Başakşehir'de yükselen Dumankaya Hi-Fit projesinde teslimler 2016 yılının Kasım ayında gerçekleşecek. Projede otopark, sauna, buhar odası, güvenlik ve spor alanları bulunuyor.


Dumankaya Hi-Fit D planı finansal ve yaşam kalitesini artırmak üzere tasarlandı, İade garantisi kapsamında daire sahiplerinin evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. Ayrıca en güncelleme uygulaması kapsamında ise daire sahipleri eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirebiliyorlar.


Dumankaya D planı uygulaması başlıklarından olan eskisini getir, yenisini...