14 / 05 / 2024

başaran ulusoy Türkiye otelleri

başaran ulusoy Türkiye otelleri

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Elektrikli arabaların fiyatında değişiklik! Türkiye’de satılan elektrikli araç fiyatları!

Elektrikli araçlar, benzin fiyatlarına gelen zamlardan sonra daha çok tercih edilmeye başlandı. İşte Türkiye’de satılan elektrikli araç fiyatları!

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Kriz geliyorum diyor! Türkiye’yi fena vuracak

Dünyanın en büyük buğday üreticilerinden Çin ve Hindistan ülke dışı buğday satışını durdurduğunu açıkladı. Dünya piyasasının büyük bir bölümüne sahip iki devin kararının ardından ise en çok etkilenecek ülkelerin başında ise Türkiye geliyor…

Volkswagen Voyage 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla: Türkiye Yollarında!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, otomobil pazarındaki yelpazesini genişletiyor. Peki Voyage Sedan modelinin özellikleri neler? Ne zaman Türkiye'de satışa çıkarılacak? Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye'nin afet risk haritası çıkarıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye'nin afet risk haritasını çıkardı.

Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili tartışmalar bitmiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kripto paralarla ilgili olarak ‘Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var’ sözleri yeni bir tartışma başlattı. Peki Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Ruslar, konut için Türkiye'yi tercih ediyor!

Yalnızca Türkiye’de değil dünyanın pek çok bölgesinde ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Lüks ev fiyatlarındaki yükselişin sebebi olarak ise Ruslar işaret ediliyor. 2021'in başından beri Türkiye’den konut alan Ruslar; 9 milyar ruble harcarken, 2021’nin ilk çeyreğinde 938 konut satın aldı.

IMF Başkanı Georgieva: Türkiye dahil tüm üyelerle yapıcı diyaloğu sürdüreceğiz!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, koronavirüs salgının küresel ekonomi üzerindeki etkileriyle ilgili olarak Türkiye dahil tüm üyelerle yapıcı diyalog içerisinde olduklarını ve bunu sürdüreceklerini söyledi.

başaran ulusoy Türkiye otelleri Haberi

başaran ulusoy Türkiye otelleri

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Dolayısıyla ben burada Yunanistan'ın fiyat kırmasıyla kendilerinin kaybedeceğini düşünüyorum. Onların zaten otelleri bizim 3 yıldızlı otellerimiz ayarında. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.


Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu tarafından düzenlenen “Geleneksel Sezona Merhaba" gecesine katıldı.

Avrupa'da yaşanan kriz nedeniyle Yunanistan'ın turizm fiyatlarında indirime gittiğini söyleyen gazetecilerin soruları üzerine Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Dolayısıyla ben burada Yunanistan'ın fiyat kırmasıyla kendilerinin kaybedeceğini düşünüyorum. Onların zaten otelleri bizim 3 yıldızlı otellerimiz ayarında. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında zaten. Yenileme bakımından da en iyi oteller biz de. Yani tabiri caizse ben bunları...