01 / 05 / 2024

Başaranlar Mermer ihracat

Başaranlar Mermer ihracat

İhracatta yeni pazar 1 arayışlarının olduğunu bildiren Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter, şu anda yaklaşık 55 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti. İhracat pazarlarına Güney Amerika ve Afrika'yı ekleyecek...

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

İhracatı yasaklanan zeytinyağı depolarda bozulmaya başladı!

Dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yasak getirilmesinin ardından depolarda kalan yağ bozulmaya başladı. Sektör temsilcileri, hâlihazırda yaklaşık 150 bin ton yağın depolarda sıcaklar nedeniyle bozulmaya başladığını ifade ediyor.

İstanbul'un ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinden derlenen detaylara göre, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketlerin ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor.

Başkan Ünverdi: ‘İthalat ve ihracat sekteye uğradı’

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Mersin Limanı’ndaki yoğunluk yüzünden hem ithalatın hem de ihracatın sekteye uğradığını ifade etti. Başkan Ünverdi, yaşanan problemlerin çözümü için çalıştıklarını belirtti.

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

İnşaat malzemeleri sanayisi 2021’e ihracat artışı ile başladı!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ocak 2021 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayisi 2021'e sınırlı bir ihracat artışı ile başladı.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

Çin'de inşaat sektörü yavaşladı!

Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı, Çin'de mermer ihracatının düşmesinin inşaat sektörünün yavaşlamasından kaynaklandığını kaydetti.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Elazığ'ın mermerine 2 milyon euroluk kredi desteği!

Elazığ'da bulunan Alacakaya Mermer ve Maden, 4 yılda KOSGEB'den toplamda 2 milyon euro hibe ve faizsiz kredi desteği aldı. 2008 ve 2012 yıllarında 70 milyon dolarlık mermer ihracatı gerçekleşti.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Başaranlar Mermer ihracat Haberi

Başaranlar Mermer ihracat

İhracatta yeni pazar 1 arayışlarının olduğunu bildiren Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter, şu anda yaklaşık 55 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti. Amerika, Rusya, Ortadoğu, Avrupa ve Türk cumhuriyetlerine ihracat gerçekleştirdiklerini kaydeden Serter, 2014 yılında Güney Amerika ülkeleri ile Afrika kıtasındaki ülkeleri ihracat pazarlarına eklemeyi planladıklarını açıkladı. Serter, üretimlerinin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini aktardı. Denizli, Burdur ve Afyonkarahisar'da toplam 11 tane ocak işlettiklerini söyleyen Serter, 2013 yılında yaptıkları makine yatırımlarıyla, 1.2 milyon metrekare olan yıllık üretim miktarlarının 1.5 milyon metrekareye ulaştığını kaydetti. 



İnşaat malzemeleri sektöründe hizmet vermek üzere kurulan Başaranlar Mermer, bugün gelinen noktada mermer sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alıyor. 1976 yılında kurulan firma 1990 yılında doğal taş sektörüne adım attı. Başaranlar Mermer, bugün 360 kişilik istihdamıyla 55 ülkeye...