18 / 05 / 2024

başbakan ankara kentsel dönüşüm

başbakan ankara kentsel dönüşüm

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın kuzey girişinde Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığında yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemede bulunmak üzere TOBAŞ idari binasına geldi...

Başbakan Yıldırım'dan Mamak kentsel dönüşümüne destek sözü!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Mamak'taki kentsel dönüşümün kısa sürede tamamlanması için gerekli destekleri vereceklerini söyledi...

Başbakan Yıldırım: Artık yatay mimariyi geliştireceğiz!

Başbakan Binali Yıldırım TOKİ tarafından Kocaeli Gölcük'te yürütülen Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde, depreme karşı şehirleri çevre bilinciyle kurmanın önemli olduğunu vurguladı.

İzzet Ulvi Yönter, Başbakan'a kentsel dönüşümü sordu!

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Başbakan Binali Yıldırım’ın cevaplandırması istemiyle soru önergesi hazırlayıp meclise sundu.

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları!

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları 96 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi başvuru!

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi başvuru işlemleri 16 Mayıs'ta başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede 12 konut satışa çıkarıldı.

Ankara'yı 2023'e taşıyacak projeler Başbakan tarafından tanıtılacak!

Ankara'yı 2023'e emin adımlarla taşıyacak çok sayıda proje Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılacağı görkemli lansman ile tanıtılacak.

Başbakan Davutoğlu: Emeklilerimize 240 lira taksitle konut edinme fırsatı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Türkiye Emekliler Derneği Genel Kurulu'nda kameralar karşısına geçti.

Başbakan Davutoğlu 500 milyon TL'lik çevre yatırımının açılışını yaptı!

Ankara'da 500 milyon liralık çevre yatırımının açılışını yapan Başbakan Davutoğlu, "Pis kokulu Türkiye gitti, mis kokulu Türkiye geldi. 13 yılda 3.5 milyar ağaç diktik" dedi..

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi

Kuzey Ankara kentsel dönüşüm projesinde kaç hak sahibi evini teslim aldı?

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 18. Etap konutlarının teslimi sürüyor. Peki projede kaç hak sahibi evini teslim aldı? Finansman amaçlı konut satışları ne zaman başlıyor?

Başbakan Davutoğlu Ermenek'teki kömür ocağına gidecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ermenek'teki kömür ocağına gidecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, saat 13.30' da Ankara'dan kalkacak helikopterle, işçilerin mahsur kaldığı Ermenek'teki kömür ocağına gideceği bildirildi.

Ankara-İstanbul YHT hattı Başbakan Erdoğan tarafından açılacak!

Türkiye'nin en büyük iki şehrini yüksek hızlı trenle birleştirecek olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı, bugün Başbakan Erdoğan tarafından açılacak.Açılış için ilk tören saat 14.30'da Eskişehir Garı'nda gerçekleştirilecek.

Liberya heyeti Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Liberya Dışişleri Bakanı Augustine Kpehe Ngafuan ve beraberindeki heyet, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Proje Alanı’nı gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Konuk Dışişleri Bakanı, projenin büyüleyici olduğunu söyledi...

başbakan ankara kentsel dönüşüm Haberi

başbakan ankara kentsel dönüşüm

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın kuzey girişinde Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığında yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesini incelemek üzere TOBAŞ idari binasına geldi. Erdoğan, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Proje kapsamında 10 bini lüks olmak üzere 18 bin konutun üretilmesi, 70 bin nüfusa hizmet edecek rekreasyon alanları, sosyal donatı ve kültür merkezleri inşa edilmesi planlanıyor. Yapımı tamamlanan konutlara ise hak sahipleri yerleşti.


Sabah...