05 / 05 / 2024

başbakanın evinin yanında patlama

başbakanın evinin yanında patlama

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan' ın Üsküdar' daki konutunun yaklaşık 300 metre uzağında bulunan inşaat sahasında kayaların parçalanması sırasında patlama oldu ve 1 işçi hayatını kaybetti...

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında yeni gelişme! Bakan Bilgin tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur’lu yurttaşların 9 bin gün prim şartı sorununa yeni düzenleme geliyor. Tıpkı SSK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emeklilik hayali kuran 4A’lı vatandaşlar erken emekliliğin yanında ayrıca, maaşlarda da yüzde 20 oranında artış imkanı elde edecek.

Vestel’de çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere 2 bin 500 TL'ye varan indirim! Bugün son sakın kaçırma!

Vestel çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere bin 500 TL ya da 2 bin 500 TL'ye varan indirim kampanyasını başlattı! İşte kampanya detayları…

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Almanya Başbakanı'ndan enerji fiyatlarında ortak çaba vurgusu!

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, artan gaz, petrol, kömür ve elektrik fiyatlarının düşmesi için Avrupa ülkeleri arasında ortak çabanın gerektiğini bildirdi.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin yeni havalimanı inşaatını inceledi!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, Türkistan kentine yaptığı iş ziyareti kapsamında yılda 3 milyon yolcu kapasiteli yeni havalimanı inşaatını inceledi...

Donald Trump'tan Danimarka Başbakanının Grönland yorumuna tepki!

ABD Başkanı Trump, Danimarka Başbakanı Frederiksen'in ABD'nin Grönland'ı satın alması fikrini "absürt" olarak değerlendirmesi "çirkin ve uygunsuz" tepkisini verdi.

Üniversitelere yapılacak bağışların KDV istisnasında yeni düzenleme!

Üniversitelere yapılacak bağışların KDV istisnasına yeni düzenleme geldi. İstisna için belli durumlarda ruhsat yerine üniversitenin inşaatla ilgili sorumlu biriminin uygun görüşü aranacak...

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Başbakan Yıldırım imar barışının detaylarını açıkladı!

Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, 24 TV, CNN Türk, A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. 

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

başbakanın evinin yanında patlama Haberi

başbakanın evinin yanında patlama

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun yaklaşık 300 metre uzağında bulunan inşaat sahasında kayaların parçalanması sırasında patlama oldu. 1 işçi hayatını kaybetti. Olay, Üsküdar Kısıklı Mahir İz Caddesi üzerindeki inşaat alanında meydana geldi. Başbakan Erdoğan'ın iniş yaptığı helikopter pistinin tam karşısında bulunan inşaat sahasında temel açmak için kayaların parçalanması sırasında patlama oldu. İddiaya göre, bir işçinin kayaya yerleştirmek için götürdüğü patlayıcı madde elinde patladı. Patlama sonrasında işçi hayatını kaybetti. 


Birgün...