27 / 04 / 2024

Başbakanlık tarafından kiralanan taşınmaz mallar

Başbakanlık tarafından kiralanan taşınmaz mallar

Başbakanlık ve Başbakan yardımcılıkları tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar TBMM'de konu oldu..

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Fahiş aidatlar için üç bakanlık masaya oturdu: Yeni düzenleme ile yüksek aidatlara büyük darbe vurulacak!

Türkiye'de kira fiyatları gibi yüksek aidatlarda vatandaşı zorluyor. Bu konuda üç bakanlık tarafından yürütülen yeni kanuni düzenleme ile fahiş fiyatların önüne geçilecek. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek ödemesi açıklaması. Bu kadar para verilecek

Aile Bakanlığı destek ödemesi çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından son olarak İŞKUR ile birlikte başlatılan destek kampanyası yine birçok kişiye faydalı olacak.

Bakanlık son dakika müjdesini verdi! Dar gelirli aileler hemen baksın

Bakanlık tarafından dar gelirli ailelere yönelik çok önemli bir haber geldi. Ailelere yönelik yaptığı elektrik faturası desteğinin detayları belli oldu. Başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlar PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabilecek.

Aile Bakanlığı temmuzda müjdeye doymuyor. Buna da başvurun hemen. Para değil ama güzel

Aile Bakanlığı'ndan temmuz ayına ilişkin müjdeler gelmeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bir müjde daha geldi. Para değil ancak önemli bir alanda daha başvurular açıldı.

Aile Bakanlığı'ndan müthiş açıklama. Vatandaşa para bağlanacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından vatandaşlara bağlanacak vatandaşlık maaşı hakkında da yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile Bakanlığı’ndan ailelere çok ama çok büyük müjde. Gidip 3700 TL'nizi alın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ödemeleri tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından ailelere yönelik çok önemli bir müjde daha verildi. 3700 TL destek ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının büyük müjdesi

Haziran ayına girmemizle birlikte Aile Bakanlığı cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Bakanlık tarafından yapılan ödemelere güncelleme geldi. İşte anne ve babalara yapılacak ödemenin detayları...

Aile Bakanlığı'ndan bu ailelere büyük müjde. O aileler hemen baksın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere yönelik çok önemli bir müjde geldi. Bakanlık tarafından çocuklu ailelere yönelik 12 ay boyunca destek ödemesi gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi geldi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı anneler ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik de önemli projeler hazırlıyor. Bakanlık tarafından son olarak gençler hakkında çok önemli bir projenin detayları duyuruldu.

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

Başbakanlık tarafından kiralanan taşınmaz mallar Haberi

Başbakanlık tarafından kiralanan taşınmaz mallar


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakanlık ve Başbakan yardımcılıkları tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralara ilişkin Başbakan Yıldırım' yönetlik yazılı soru önergesi hazırladı.


Bayraktutan'ın soruları

1- Hükümetiniz döneminde Başbakanlığınız ve Başbakan yardımcılıklarınızın özel şahıslardan kiralanan taşınmaz miktarı ne kadardır?


2- Bu taşınmazların malikleri kimlerdir?


3- Bu taşınmazlara yıllar itibari ile ne kadar TL ödenmiştir?


4- Hükümetiniz döneminde Başbakanlığınız ve Başbakan yardımcılıklarınızın özel şahıslardan kiralanan araç sayısı miktarı ne kadardır?


5- Bu araçlara ne kadar kira ödenmiştir? Yıllar itibari ile açıklar...