02 / 05 / 2024

basf adana fabrikası ne zaman açıldı

basf adana fabrikası ne zaman açıldı

BASF Yapı Kimyasalları Adana'ya yeni fabrika kurdu. BASF Yapı Kimyasalları Türkiye Genel Müdürü, Buğra Kavuncu, Adana OSB'deki açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, BASF için Avrupa'daki en önemli pazarlardan olduğunu söyledi....

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Akasan Adana Kağıt fabrikası 959.6 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Suluca Mahallesi'nde yer alan Akasan Adana Kağıt Sanayi fabrikası 959 milyon 665 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana’daki 62 yıllık fabrika yıkıldı!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 62 yıl önce inşa edilen ve kentin sembol yapılarından biri olan Karşıyaka Un Fabrikası'nın 35 metre yüksekliğindeki binası yıkıldı.

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni TBMM'de konu oldu!

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Kiza'da ilk teslimler Nisan'da yapılacak!

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Adana Müze Kompleksi'nde çalışmalar tamamlandı!

Vali Mahmut Demirtaş, eski Milli Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden Adana Müze Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Adana OSB'de fabrikaların toplı açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, Samsun Makine Sanayi Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış törenine katıldı. Vatandaşlar programa ilgi gösterdi.

Adana Mensa Mensucat Fabrikası icradan satılıyor!

Adana 2.İcra Dairesi tarafından Adana İli, Seyhan İlçesi'nde bulunan Mensa Mensucat fabrikaları satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 173 milyon 872 bin 155 TL olarak belirlendi.

New Hope, Adana OSB'de fabrika açtı!

Çin merkezli New Hope firması, Türkiye'deki yatırımı için Adana'yı tercih etti. Şirketin, yem fabrikasının açılışı Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki törenle gerçekleşti.

Adana Karşıyaka Un Fabrikası icradan satılıyor!

Adana 4. İcra Dairesi tarafından Adana İli, Yüreğir İlçesi'nde bulunan Karşıyaka Un Fabrikası satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 10 milyon 760 bin 220 TL olarak belirlendi.

Adana'da icradan 10.3 milyon TL'ye satılık kireç fabrikası!

Karaisalı İcra Dairesi, Adana ilinin Karaisalı ilçesinde bulunan kireç fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın satış bedeli 10 milyon 334 bin 319 TL olarak belirlendi.

basf adana fabrikası ne zaman açıldı Haberi

basf adana fabrikası ne zaman açıldı

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, Adana’da yeni yapı kimyasalları üretim tesisinin açılışını gerçekleştirdi.


BASF Yapı Kimyasalları Türkiye Genel Müdürü, Rusya ve bağımsız devletler topluluğu ülkeleri pazar yöneticisi Buğra Kavuncu, Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, BASF için Avrupa'daki en önemli pazarlardan olduğunu söyledi.


Adana'da faaliyete geçen yeni fabrikada toz ve beton katkı maddeleri üreteceklerini belirten Kavuncu, Türkiye'nin hızla büyüyen ekonomisinin, Türkiye'ye yatırım yapan ve burada üretim tesisleri bulunan şirketleri daha fazla yatırım yapma konusunda cesaretlendirdiğini ifade etti.


Kavuncu, Türkiye'deki kimya sektörünün ülke ekonomisiyle eş zamanlı ve organik büyüme içinde bulunduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:


''Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri arasında köprü kuran Türkiye'nin önemi, BASF açısından sürekli artıyor. Türkiye, BASF için Avrupa'daki en önemli pazarlardan biri. Türkiye'deki operasyonlarımızı geliştirmek...