13 / 05 / 2024

Başkan Memduh Büyükkılıç

Başkan Memduh Büyükkılıç

Melikgazi Belediye Başkanı Mehduh Büyükkılıç,2013 yılı içinde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan 58 ihale şu anda ilçenin 112 ayrı noktasında çalışmaların devam ettiğini bu çalışmalar ile ilçenin şantiye alanına döndüğünü bildirdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Kayseri Millet Bahçesi'nin ihalesi yarın yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Millet Bahçesinin ihalesinni yarın yapılacağını belirtti ve millet bahçesi projesinin alan büyüklüğü ve içeriğiyle dünyanın da sayılı şehir parkları arasında yer alacağını vurguladı...

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Başkan Memduh Büyükkılıç Haberi

Başkan Memduh Büyükkılıç

Mimarsinan 47, ambar 32, Battalgazi 54, Karacaoğlu 51 ve 117, Osmanlı 110, Kazımkarabekir 84, Gesi 28 ve Yeniköy mahallesinde 34 daire olmak üzere 557 dairenin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında devam ettiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç , Gesi, Yıldırımbeyazıt, Yeniköy ile Esenyurt, Belsin ve Mimsin semtlerinde Sosyal ve Spor Tesis yapıldığını, Osmanlı mahallesine Kapalı Semt Pazar yeri inşa edildiğini ve İldem ilköğretim Okulu, Hisarcık Meydan Düzenlemesi, 3 okula kapalı spor salonu, 9 mahallede dış cephe yenilenmesi gibi çalışmaların devam ettiğini belirtti.

2013 yılı bütçenin 225 milyon lira olduğunu ve sadece alt yapı, yol açılması ve bina ve tesis yapımı için 95 milyon lira ödenek ayrıldığını ancak bunun yanında kamulaştırma, asfalt ve mıcır alımı gibi giderlerin olmadığını beliren Başkan Memduh Büyükkılıç, konu...