28 / 04 / 2024

başkan yılmaz çiftlik caddesi esnafı ziyareti

başkan yılmaz çiftlik caddesi esnafı ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi'nde oturan ev sakinleri ve esnafla yemekli toplantıda bir araya geldi. Yılmaz, "ilin Türkiye’nin iddialı şehirleri içinde varlığını artırarak sürdürmesini sağlamaya çalışıyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi! Son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yıla sayılı günler kala milyonların merakla beklediği, asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi. Cumhurbaşkanı Yılmaz'dan son dakika açıklaması...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda faaliyetleri azalan esnafa yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Son dakika açıklaması! Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Yılmaz, "65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek." dedi.

Tarihi Odunpazarı'ndaki restorasyon yıl sonunda tamamlanacak!

Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren Hamam ve Hamam Müzesi ile Sanat Sokağı'nda incelemelerde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı. 

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

EPDK Başkanı Yılmaz'dan önemli İGDAŞ açıklaması! 

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

başkan yılmaz çiftlik caddesi esnafı ziyareti Haberi

başkan yılmaz çiftlik caddesi esnafı ziyareti


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi'nde oturan ev sakinleri ve esnafla yemekli toplantıda bir araya geldi. 


Amaçlarının, Samsun’a bir şeyler katmak olduğunu belirten Başkan Yılmaz, ilin Türkiye’nin iddialı şehirleri içinde varlığını artırarak sürdürmesini sağalmak için çaba gösterdiklerini kaydetti. 


Son yıllarda artık dünyanın güzel şehirlerinde olan şeylerin Samsun'da da var olduğunu kaydeden Yılmaz, “Hiçbir şekilde çocuklarımızın başka bir şehre gittiğinde, bu bizim şehrimizde yok, keşke bizim şehrimizde de bu olsaydı diyerek bir mahcubiyet duymaması için uğraşıyoruz. Ama itiraf etmek gerekir ki o dünya şehirlerinde var olan estetik duyarlılığa hala sahip değiliz. Ama ben inanıyorum ki biz bunu da başaracağız. Yani gelişmişliğin yanına estetik kaygıları da koyarak ve özümseyerek şehirleri çok yakında oluşturacağız. Bizim bu konuda görgü ve kültür eksiğimiz...