19 / 05 / 2024

başkanların seçim projeleri 2019

başkanların seçim projeleri 2019

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için sahada olan başkan adayları vatandaşlarla bir araya geldiklerinde vaatlerinde genelde dönüşüm ve ulaşım odaklı projelerini öne çıkarıyor. 

Konut satışlarında yerel seçim durgunluğu!

Emlak sektörünün son açıklanan raporu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut satışlarının son 8 senenin en düşük seviyelerine indiğini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri de umutların seçim sonrasına kaldığını kaydetti.

Seçim sonrası boş konut vergisi geliyor mu? Konutların gerçek değerini ev sahipleri ve müteahhitler belirlememeli!

Seçimlerden sonra en çok değişimin vergilerde olması bekleniyor. Bu vergilerden birinin de boş konut vergisi olabileceği gündeme geldi. İşte konut sektörünün seçim sonrası beklentileri...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Yüksek Seçim Kurulu sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alıyor! YSK personel alımı başvuruları bugün başladı! 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alımı başvuruları resmen başladı. İşte detaylar...

Seçim öncesi gelişmeler sert kur artışlarına neden oldu!

Finans uzmanı Murat Özsoy, dolar ve euro kurlarında yaşanan ani artışların seçim öncesi dönemdeki gelişmelerin bir sonucu olduğunu belirtti. Özsoy, düşük faiz politikaları ve yanlış ekonomi politikalarının sert kur artışlarına yol açtığını ifade ederek, para otoritesinin duruma derhal müdahale etmes

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Ekmeğe zam iddiası! Seçim sonrası ekmeğe zam mı geliyor?

Seçim sonrası ekmeğe zam yapılacağı iddia edildi. Buğday taban fiyatının paylaşılması durumunda 200 gram ekmeğin fiyatının 5 TL’den 7-8 TL’ye çıkacağı belirtildi. Bu yüzden açıklamanın seçim sonrasına bırakıldığı aktarıldı.

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Seçimlerde geri sayım başladı! Seçim yasakları neler? Oylar hangi hallerde geçersiz sayılacak?

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde geri sayım başladı. Türkiye genelinde oy verme işlemi yarın saat 08.00’den itibaren başlayacak, saat 17.00’de sona erecek. Peki, seçim yasakları neler? Oylar hangi hallerde geçersiz sayılacak? İşte yanıtları…

başkanların seçim projeleri 2019 Haberi

başkanların seçim projeleri 2019

İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Antalya gibi büyükşehirlerde belediye başkanlığı için yarışan adaylar, aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna verildiği bu hafta içerisinde vaat paketlerini açıklıyorlar. 

Yeni Akit Gazetesi'nden Mehmet Canıtatlı'nın haberine göre adayların kentsel dönüşümle ulaşım konulu projeleri ise vatandaşlar tarafından dikkatlice izleniyor. İş ve aş konusundaki beklentiler ise buluşmaların önemli başlıkları arasında yer alıyor. İşte seçildikleri takdirde şehirlerine farklılık katacak olan adayların son 5 gün içerisinde verdikleri mesajları:

"Projelerim hazır 1 Nisan’ı bekliyorum"
AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, ilçe genelinde ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat alanlarında uygulayacakları öncelikli projeler için geriye sayımın başladığını söyledi. Yıldırım, “1 Nisan’da göreve gelir gelmez projeleri uygulamaya hemen başlayacağız” dedi.

Vatandaşları dinliyoruz
İsmet Yıldırım, son iki ayı hem Ümraniye için...