29 / 07 / 2024

Başkent altın üçgen ofisleri

Başkent altın üçgen ofisleri

Ankara' da elbette tüm ticari faaliyetlerde olduğu gibi tüm lojistiği kolay, toplu taşımaya yakın, otopark sorunu olmayan lokasyonlar tercih sebebi. Başkentteki altın üçgende ofis yoğunluğunun nedenlerini haberimizde bulunuyor.

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliş resmen başladı! 9 Ekim Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta değer kaybeden altın haftaya resmen yükselişle başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 9 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Altın fiyatları çakılıyor! Gram altın, çeyrek altın resmen eridi! 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altın  fiyatları ikici seçim ve Fed faiz kararı etkisi ile resmen eridi Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Başkent altın üçgen ofisleri Haberi

Başkent altın üçgen ofisleri

Lakin Başkent kültürü içinde ofis seçerken, Bakanlıklara yakın olmak, devlet daireleri, kamu kurum ve kuruluşları ile komşuluk oldukça önemli. Besa Kule, "altın üçgen" olarak adlandırılan, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin merkezinde, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Ankara Ticaret Odası'na yakınlığı ile hem bürokrasinin hem de iş dünyasının önemli bölgelerinin birinde inşa ediliyor. Öte yandan, kule karşısında yer alan 3.107 kişi kapasiteli amfitiyatro düzeni ve toplam 1.200 metrekarelik sahnesi ile Congresium Binası, Ankara'nın en büyük kapalı etkinlik alanlarından biri olup toplantı-etkinlik sirkülasyonu ile kendi ticari dinamiklerini oluşturmakta. Yoğun çalışma hayatı sırasında, çalışanların ihtiyaçlarını karşılayacak alışveriş olanağı ve toplantıları keyifli hale getiren yeme içme mekânları projenin yatay blokunda, çevreye de hizmet verecek şekilde çözümlenmiş. 


OFİSLERDE NEFES ALAN CEPHELER 

Mimar Ali Osman Öztürk imzasını...