27 / 09 / 2024

Başkent Türkiye

Başkent Türkiye

Başkent Türkiye'nin en büyük markalarına ev sahipliği yapacak, onlarca marka üç gün boyunca stant açarak müşterilerini ağırlayacak.

Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin ücretleri belli oldu! En pahalı üniversite hangisi?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçlarının açıklanmasından sonra tercih maratonu başladı. Türkiye'nin en iyi özel üniversitelerinin ücretleri araştırılmaya başlandı. İstanbul'da özel üniversiteler hangileri? Koç üniversitesi tıp fakültesi kaç lira? Hangi özel üniversite daha iyi?

Tebernüş Kireçci: İbiza'da kiralara gücü yetmeyenler arabalarında yaşamaya başladı, Türkiye'de de karşılaşılabilir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, İbiza'da kiralara gücü yetmeyen ada sakinlerinin arabalarda yaşadığını dile getirdi ve böyle giderse Türkiye'de de benzer manzarayla karşılaşılabileceğini söyledi. İşte o açıklama... 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Türkiye'de de dünyada fark etmez... Tüm çiftçiler ellerini çabuk tutsun... Bunu eken para para demiyor işte kazancı

Dünya genelinde tarım ürünlerine yeniden rağbet olmasıyla birlikte hangi tarım ürünlerinin ne kadar kazandırdığı da merak edilmeye başlandı. Türkiye'de de çiftçilere çok kazandıran bir tarım ürünü var.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

UKON Başkanı, “Türkiye’de et pahalı” diyenlere veryansın etti!

Türkiye’de özellikle dar gelirli vatandaşın en fazla şikayet ettiği tüketim ürünlerinin başında gele net fiyatları artmaya devam ederken, Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nden, “Eti bugün fiyatlarla pahalı bir ürün olarak nitelendirmek hiçbir şekilde söz konusu olamaz” açıklaması geldi.

Sondaj başladı! Türkiye için sevindiren gelişme

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Namaz Dağı bölgesinde Şırnak-1 kuyusunda sondaj çalışması için start verildi.

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

BİM’de iPhone bayramı başladı! Türkiye’nin en çok sevilen iPhone’u BİM’de! 2 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM’den teknolojiseverlere güzel haber. BİM mobil uygulaması ile Türkiye’nin en çok sevilen Apple telefonu iPhone 11’i  satın almak artık çok kolay. Bu fırsat kaçmaz. Peki, BİM'de iPhone 11 fiyatları kaç lira? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Başkent Türkiye Haberi

Başkent Türkiye

Ankara'da ilk kez yapılan 'Ankara Marka Festivali'ne sayılı günler kaldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 7 Aralık'ta düzenlenecek olan festivalle, Ankara"yı marka kent hedefine ulaştırmak ve yeni markaları teşvik etmek amaçlanıyor. Festivalin tanıtım toplantısında konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'nın bu tür festivallerle onlarca markasının gerçek yerini bulacağını ve atılacak adımlarla markaların şehri olacağını söyledi. Bezci, "ATO, Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu'nun katkılarıyla 'Güçlü ekonomi, büyüyen Türkiye' sloganı ile düzenlenecek Ankara Marka Festivali, bugüne kadar Ankara'da yapılacak en geniş katılımlı, uluslararası nitelikteki marka zirvesi olacak" dedi. Marka festivalinin ilklere sahne olacağına dikkat çeken Bezci, "Üç günlük programlarda toplam 68 konuşmacı, 23 konferans ve 17 eğitmene yer verilecek. Ankara'nın markalarını dünyaya daha güçlü şekilde taşımanın...