04 / 10 / 2024

başkent yatırım için en ideal yerler

başkent yatırım için en ideal yerler

Emlak fiyatlarındaki yükselişten Ankara da nasibini aldı. Markalı konut projeleriyle İncek ve Oran uçtu. Etimesgut, Çankaya, Yenimahalle ise 5 yılda yüzde 60’tan fazla prim yaptı

Yükselen fiyatlara rağmen, Çanakkale’de yatırım için fırsat bölgeleri…

Arsa ve arazi yatırımının en önemli unsurlarından biri lokasyon. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, doğru yatırım için nokta atışı açıklamalarda bulundu. Çanakkale’de yükselen fiyatlara rağmen Çanakkale Ayvacık’taki fırsat bölgelerini açıkladı.

Konuta yatırım için en doğru zaman faizlerin düşmeye yakın olduğu dönem mi? 

Konut piyasasında satış rakamlarında yaşanan artış, konut yatırımını yeniden gündeme getirdi. Peki konuta yatırım için en doğru zaman faizlerin düşmeye yakın olduğu dönem mi? İşte o sorunun yanıtı...

Ünlü ekonomistten ev sahibi düşmanı anlayışa tepki: Konutu oturmak için alabilirsiniz, yatırım için değil!

Yerli konut müteahhitlerinin yurtdışındaki yatırımları artışa geçti. Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut yatırımını değerlendirdi ve 'yatırım için almayın' dedi. İşte detaylar...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Yatırım için değil oturmak için alın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, konut almak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Şatıroğlu yatırım için Türkiye'den konut satın alınmamasını tavsiye ederken, sadece oturum amaçlı alınması gerektiğine dikkat çekti. 

Uzmanı Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ege ve Marmara bölgesinin en çok gelişecek şehri Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı.

Yatırım için arazi alacaklar dikkat! Uzmanı uyardı, imar durumu sizi yanıltmasın

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin en çok ilgilendiği noktalar lokasyon ve gayrimenkulün imar durumu. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arazi alacakların kazançlı bir yatırım için dikkat etmesi gerekenleri anlattı.

Şu an satma değil alma zamanı: 'Yatırım için konut değil, toprak alın' açıklaması!

Girişimci Mert Ergün, konut yatırımı ile ilgili açıklamada bulundu ve "İkamet etmeyeceksem yatırım için şu rasyolarla kesinlikle konut almam" dedi. İşte o paylaşım...

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

Tebernüş Kireçci uyardı: Yatırım için bu dönemde ev alınmaz!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Yatırım için bu dönemde ev alınmaz" dedi. İşte Tebernüş Kireçci'nin o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

başkent yatırım için en ideal yerler Haberi

başkent yatırım için en ideal yerler

Türkiye’nin 5 yılda değerlenen il ve ilçelerini mercek altına alan MİLLET, bugün Cumhuriyet’in başkenti Ankara’nın yükselen bölgelerini açıklıyor. Kentte markalı konut projeleriyle öne çıkan İncek ve Oran’da konutların metrekare satış fiyatı 3 bin lirayı geçiyor. Gayrimenkul araştırma şirketi REIDIN’in verilerine göre ise son 5 yılda Etimesgut’ta fiyatlar yüzde 66.8 artmış durumda. Ekim ayı fiyat endeksi de semtte konutların metrekare satış fiyatlarının 1.747 liraya çıktığını gösteriyor. Ak Saray yapılana kadar Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün bulunduğu Çankaya’da da konut fiyatlarında yüzde 61 artış var. Bölgede Ekim ayı endeksine göre konutların metrekare satış fiyatları 1. 747 liraya ulaştı.


KONUT ALIM GÜCÜ YÜKSEK


Memur kenti Ankara’da satın alma gücü endeksinin yüksek olduğunu söyleyen REIDIN CEO’su Ahmet Kayhan, “Gayrimenkul sektörü düzenli gelir olan müşteriyi sever. Kentte ciddi bir...