21 / 05 / 2024

Başkentray sefer saatleri

Başkentray sefer saatleri

Başkentray Açılış Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk etapta 15 dakikada bir olacak trenlerin hareket aralığı gerekirse 5 dakikada bire kadar indirilecek" dedi. 

İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor! Caddede bataryalı tramvaylar sefer yapacak...

İstiklal Caddesi'nin simgelerinden biri olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak olan yeni elektrik enerjisi ile çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacaklar.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! 1 Euro'dan başlayan fırsatlar!

Pegasus çok sayıda sefer için kampanya düzenlediğini açıkladı. 1 Euro'dan başlayan bilet fiyatları için sadece 100 bin yolculuk için kontenjan ayrıldığı kaydedildi. 

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergiler! Yeni düzenlemeler yolda!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenlemeler geliyor. Çalışma hayatını sil baştan değiştireceği düzenlemeler Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergileri kapsıyor.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Tapu Daireleri nasıl çalışıyor? Çalışma saatleri ve randevu sistemi nasıl işliyor? 

Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'ne başvuru yapmadan önce çalışma saatleri, randevu sistemi ve gerekli belgeler gibi konularda bilgi sahibi olmak zaman kazanmanızı ve işlemlerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

1 Ocak'ta toplu taşıma araçları ücretsiz olacak...

Yılbaşında toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı, birçok vatandaş tarafından sorgulanmaya başlanmıştı. Buna göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı sonrasında Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 1 Ocak 2024 Pazartesi günü ücretsiz olacağı açıklandı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve bunun yanı sıra, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ücretsiz olacak. Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekmek değil süt değil şeker değil un değil bu sefer çok kullandığımız başka bir şeye büyük zam

Vatandaşlar peş peşe gelen zamlardan dolayı artık hesap kitaplarını daha sıkı yapmaya başladı. Evlerde çok kullanılan bir ürün hakkında da flaş bir gelişme yaşandı.

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

A101'den müjde! 129,00 TL'den başlayan fiyatlarla akıllı saat! Xiaomi, Huawei, Samsung, Apple...Sakın kaçırmayın!

A101'de akıllı saat fırsatı! Dev markaların saatleri, 129,00 TL'den başlayan fiyatlarla A101 mağazalarında satışa sunuluyor. Peki, A101'de satılan akıllı saatler hangileri? A101'de satılan akıllı saatlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Başkentray sefer saatleri Haberi

Başkentray sefer saatleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sırasında Ankaralılara bir de müjde verdi. Bugün düzenlenen törenle hizmete açılan Başkentray'ın 24 Nisan'a kadar ücretsiz olduğunu açıklayan Erdoğan,Başkentray'ın Ankara'ya ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

10 soruda Başkentray!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkentray'da ilk etapta 15 dakikada bir olacak trenlerin hareket aralığının gerekirse 5 dakikada bire kadar indirileceğini söyledi.

"Her taraf pırıl pırıl olacak" 

Başkentray ile Kayaş'tan Sincan'a 49 dakikada ulaşım sağlanacak.  Erdoğan, Başkentray altyapısının aynı zamanda yüksek hızlı trenin Eryaman-Gar mesafesini de kısalttığını söyled. Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti; "İlk etapta 15 dakikada bir olacak trenlerin hareket aralığı gerekirse 5 dakikada bire kadar indirilecek. Hem zamandan kazandıracak...