14 / 05 / 2024

BAT izmir bölge müdürlüğü açılış

BAT izmir bölge müdürlüğü açılış

British American Tobacco (BAT) Türkiye, 5.300 metrekare depolama alanı ile 110’dan fazla çalışana istihdam sağladığı yeni İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını gerçekleştirdi..

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İşte İzmir'de deprem riski taşıyan bölge!

İzmir’de yaşanan 4 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalar yapan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, “İzmir’de deprem riski taşıyan bölge ise doğu batı yönüne uzanan Narlıdere Çataldağı’nı biçen fay hattındadır. Samos depremi bu fay hattındaki stresi düşürmüştür” diye konuştu.

Celal Şengör'den deprem açıklaması: Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı!

Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör, dün İstanbul'da Marmara açıklarında meydana gelen depremle ilgili, "Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı" dedi...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

İzmir Bakırçay Bölge Şantiyesi 18 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin güney bölgesine hizmet verecek Küçük Menderes Şantiyesi'nin ardından, kuzeydeki 6 ilçe, 289 köy ve mahalleye hizmet götürecek Bakırçay Bölge Şantiyesi'nde de üretime başladı.

İzmir Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güney Bölgesi’ne hitap edecek Küçük Menderes Bölge Şantiyesi’ni miting gibi bir törenle açtı.

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi hizmete girdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ilk hastalarını karşılamaya başladı. Yüksek kalite standartlarına sahip dijital hastane, sunduğu konforla da dikkat çekti

İzmir'in kentsel bölge imar planının hazırlanması gerekiyor!

İzmir için oluşturulacak yol haritasında öncelikle kentin vizyonunun ortaya konması gerekir. Dünya kenti olma yolunda İzmir'e yakışan, kentsel bölge nazım imar planı ve ulaşım master planının hazırlanması gerekir.

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu yarın başlıyor!

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatı 152 bin 351 TL olarak belirlen konut için başvuru dönemi yatın başlıyor.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

British American Tobacco İzmir Bölge Müdürlüğü binası açıldı!

British American Tobacco (BAT) Türkiye, 5.300 metrekare depolama alanı ile 110’dan fazla çalışana istihdam sağladığı yeni İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını gerçekleştirdi..

BAT izmir bölge müdürlüğü açılış Haberi

BAT izmir bölge müdürlüğü açılış

Tütün ve tütün mamülleri sektöründe 2014 yılında gerçekleştirdiği 225,5 milyon dolarlık ihracat hacmi ile bu alanda ihracat birinciliğini sürdüren BAT Türkiye yatırımlarına devam ediyor.


BAT Türkiye bu kapsamda Ege Bölgesi ekonomisine sağladığı katkıyı artıracak yeni İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını, BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç ve BAT Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Faruk Yener’in katıldığı törenle gerçekleştirdi.

İzmir Bölge Müdürlüğü’nde 110’dan fazla çalışana istihdam sağlandığını belirten BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç şöyle konuştu:


“Yeni Bölge Müdürlüğümüz toplamda 5.300 metrekareden oluşan depolama alanına sahip olmasının yanı sıra operasyonel çalışmalarımızda önemli oranda verimlilik artışı sağlayacak. Aynı zamanda merkezi konumu ile de bölgedeki etkinliğimizi de artıracak. Bu vesile ile İzmir Bölge Müdürlüğümüzün yapım aşamasından bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bölge ekibimize yeni...