26 / 06 / 2024

batıbeton fabrikası

batıbeton fabrikası

Çevreye uyumlu mimari tasarımlar yapmak konusunda duyarlı öğrencileri sektöre kazandırmak için çaba sarf eden İzmir Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümü akademisyenleri, öğrencileri ile birlikte BATIBETON'a konuk oldu..

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Zirveden Batı satılık!

Zirve Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Zirveden Batı projesinde satışlar başladı. İşte Zirveden Batı satılık daire fiyatları...

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Zirve Beton imzasıyla Ankara'nın batısında yükselen Zirveden Batı projesi satışa çıktı. 1 milyon 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı uygulanıyor.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Niğde'de 8 milyon TL'ye icradan satılık beton fabrikası!

Bor İcra Dairesi Müdürlüğü, Niğde ili, Bor ilçesi, Kızılyer Mahallesi, 400 ada, 79 parselde yer alan beton fabrikasını 7 milyon 970 bin 925 TL'ye icradan satıyor...

Türkiye’de ilk beton ve çimento sürdürülebilirlik belgelendirmeleri yapıldı!

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi Bölgesel Sistem Operatörü olan Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan “Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme Sistemi” kapsamında ilk hazır beton tesisi ile çimento fabrikasının belgelendirilmesi yapıldı. 

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Batı Anadolu Grubu 130 milyon euroluk fabrika inşa ediyor!

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal," 2016'da grubun tarihindeki en büyük yatırıma başladık. 130 milyon Euro yatırımla Batısöke fabrikasının yanında sıfırdan 1,6 milyon klinker kapasiteli bir fabrika kuruyoruz" dedi.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Rize'de beton mikseri 40 metre yükseğe beton döktü!

İyidere'deki ÇAYKUR’a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

batıbeton fabrikası Haberi

batıbeton fabrikası

HABER MERKEZİ - Çevreye uyumlu mimari tasarımlar yapmak konusunda duyarlı öğrencileri sektöre kazandırmak için çaba sarf eden İzmir Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümü akademisyenleri, öğrencileri ile birlikte BATIBETON'a konuk oldu. 

İzmir Üniversitesi, İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencilerinin çevreye uyumlu mimari tasarımlar yapmak konusunda duyarlı olması için eğitimlerini uzman görüşleri ve teknik geziler ile destekliyor. Öğr. 

Gör. Yrd. Doç. Dr. Işıl Yıldırım tarafından verilen Yapı Malzemeleri dersi kapsamında BATIBETON'a konuk olan ikinci sınıf öğrencileri, yapı malzemelerine ilişkin temel kavramlar ve genel terminoloji ile tanışmaları amacıyla, beton malzemesinin meslek pratiği ile olan ilişkilerini güncel yaşamda görme şansına sahip oldu. 

1986 yılında inşaat sektörünün artan beton ihtiyacının karşılanması ve hazır beton bilincinin yayılması amacıyla ve yüzde 100 Türk Sermayesi ile kurulan...