03 / 05 / 2024

Batımahal Büyükçekmece projesi

Batımahal Büyükçekmece projesi

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019!

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor.

Büyükçekmece Yat Limanı için yürütmeyi durdurma kararı!

Yapımı yılan hikâyesine dönen Büyükçekmece Yat Limanı Projesi ile ilgili mahkeme durdurma kararı verdi

Batımahal Büyükçekmece projesi Haberi

Batımahal Büyükçekmece projesi

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, projede 150 villanın yer alacağını söyledi. Hem villa projelerine, hem de Büyükçekmece Bölgesi'ne devam dediklerini belirten Hakan Yalçın, "90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu. Yaptırdıkları bir araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini ve "İki Katta Villa" konseptini geliştirdiklerini söyleyen Hakan Yalçın, "Araştırmamızda katılımcılara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250 kişiyle yaptığımız araştırmada tüketiciler salonun ve mutfağın bahçeden üst katta olmamasını, yatak odalarının bahçe katında olmamasını ve yatak odaları ile yaşam alanlarını ayrı katlarda istediklerini belirttiler. Biz de buradan yola çıkarak...