03 / 05 / 2024

Batımahal Büyükçekmece villa fiyatları

Batımahal Büyükçekmece villa fiyatları

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 9 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada 10 parselde yer alan 497 metrekare villayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 19.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kemerburgaz'da bulunan bir dönem Yeşilçam filmlerinin de çekildiği 6 bin 265 metrekare arsa içesisinde villayı 19 milyon 322 bin 50 TL'ye satıyor.

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019!

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Batımahal Büyükçekmece villa fiyatları Haberi

Batımahal Büyükçekmece villa fiyatları

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, projede 150 villanın yer alacağını söyledi. Hem villa projelerine, hem de Büyükçekmece Bölgesi'ne devam dediklerini belirten Hakan Yalçın, "90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu. Yaptırdıkları bir araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini ve "İki Katta Villa" konseptini geliştirdiklerini söyleyen Hakan Yalçın, "Araştırmamızda katılımcılara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250 kişiyle yaptığımız araştırmada tüketiciler salonun ve mutfağın bahçeden üst katta olmamasını, yatak odalarının bahçe katında olmamasını ve yatak odaları ile yaşam alanlarını ayrı katlarda istediklerini belirttiler. Biz de buradan yola çıkarak...