06 / 05 / 2024

Batimat fuarı ne zaman

Batimat fuarı ne zaman

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

BTM, 13. Kez Batimat fuarında!

Yalıtım şirketi BTM, uluslararası alanda önemli bir platform olan ve iki yılda bir düzenlenen Batimat Paris 2015'te13. kez yer alacak.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Paris'teki inşaat fuarı Batimat'a 53 Türk firması katılacak!

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta düzenlenecek!

40'ıncı yılını kutlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 23-27 Mayıs 2017'de düzenlenecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Başer, "Bu ülkelerde açıklanan projeler ve olumlu ekonomik gelişmeler, Türk yapı sektörüne yeni iş ve iş birliği fırsatları doğuruyor" dedi.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

Koç, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’ne sponsor oldu!

Koç Holding, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’nin kongre blokuna 5 milyon 900 bin TL ödeyerek sponsor oldu.

Konyaaltı Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Belediye Başkanı Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Batimat fuarı ne zaman Haberi

Batimat fuarı ne zaman

Yapı sektörü için dünyanın en önemli buluşma noktaları haline gelen ve bu sene 60'ıncısı gerçekleşecek olan Batimat Fuarı 4-8 Kasım 2019 tarihleri arasında Paris'te düzenlnecek. İki binden fazla firmanın katılım sağlayacağı fuara 350 bin ziyaretçinin katılması amaçlanıyor.

Dünyanın her yerinden sektör profesyonelinin katılım sağlayacağı fuara İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) olarak milli katılım gerçekleştirdiklerini ifade eden İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, toplamda 53 Türk firması fuarda yer alacak.

Fransa'ya ihracatın artırılabileceği en büyük platform

Batimat'ın Avrupa’nın sektördeki en büyük ikinci fuarı olduğunu kaydeden Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, Türk firmaları açısından da büyük önem taşıdığını ifade etti. Fuarın ziyaretçi dağılımı değerlendirildiğinde dağılımın en fazla Avrupa’dan, sonrasında Fransızca konuşan ülkelerden olduğunu sözlerine ekleyen Urfalılar, "Fransa'nın yapı malzemeleri açısından dünya ihracatından aldığı pay yüzde...