04 / 05 / 2024

Batış Akgör

Batış Akgör

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

Batıyakası Kartal'da sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Necmettiin Batırel'den dolar yatırımcılarını üzecek açıklama geldi. Dolar düşecek diyen ekonomist rakam verdi...

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

Rus altını Türkiye, Çin ve BAE’ye satılıyor!

Rusya'nın geleneksel ihracat yollarının batı yaptırımları nedeniyle kesilmesinden dolayı Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi haline getirdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika açıklaması: Depremler doğudan batıya göç ediyor! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muğla'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, depremlerin doğudan batıya doğru göç ettiğine vurgu yaptı. 

Batı yaptırımları Rus milyarderlerin önüne geçemedi! Milyarderlerin sayısı da serveti de arttı!

Rusya- Ukrayna savaşının ardından Batı ülkeleri Rusya'ya ekonomik yaptırımlar uygulasa da Rus milyarderlerin önüne geçemedi, milyarderlerin sayısı da toplam serveti de arttı.

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batı Özgür Tozak tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

Batış Akgör Haberi

Batış Akgör

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirket amacını gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında her türlü turistik, eğlence ve tanıtım amaçlı geziler, turlar, kongre, seminer, toplantı ve benzeri organizasyonlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurtiçinde ve yurt dışında ulaştırma, konaklama, seyahat, spor ve eğlence, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek Şirket yurt içi ve yurt dışı uçak, otobüs, gemi, yat-kotra gibi tüm ulaşım araçlarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu konuda her türlü bileti almak ve satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak Şirket her türlü iletişim araç ve gereçleri telefon, haberleşme cihazları, cep telefonu,...