12 / 05 / 2024

Batışehir en büyük fırsat

Batışehir en büyük fırsat

Yüzde 15 peşinat ardından 2 ara ödemeyle yüzde 0,59 faiz oranıyla 60 aya kadar taksitlendirme yapılan Batışehir projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor..

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Batışehir en büyük fırsat Haberi

Batışehir en büyük fırsat

Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında inşa edilen Batışehir projesi, Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor.


Bağcılar Batı Şehir'de; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri mevcut. 


İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yaşama geçirilen Batışehir Konutları'nda Emlak Konut finansmanıyla 120 aya varan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. 


İlk etap teslimlerinin hemen gerçekleştiği Bağcılar Batışehir Evleri, "Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip. Projede satışlar devam ediyor.


Ege Yapı Batışehir ödeme planı kapsamında; konut tutarının yüzde 15'i peşinat olarak ödendikten sonra 2 ara ödeme yapılıyor. Geri kalan...