02 / 05 / 2024

Batışehir Suudi yatırımcı 25 milyon TLlik satış

Batışehir Suudi yatırımcı 25 milyon TLlik satış

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Necmettiin Batırel'den dolar yatırımcılarını üzecek açıklama geldi. Dolar düşecek diyen ekonomist rakam verdi...

Belediye konut imarlı 15 arsa satacak! Yatırımcılar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 12 adet arsa satacak. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakan Nureddin Nebati'den yabancı yatırımcılara flaş çağrı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara çağrıda bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Batışehir Suudi yatırımcı 25 milyon TLlik satış Haberi

Batışehir Suudi yatırımcı 25 milyon TLlik satış


Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.


Konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otelleri ile Türkiye’de hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir, yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Suudi yatırımcı şirketi, 25 milyon TL’lik satın alma işlemi ile Türkiye’nin güvenli bir liman olduğunu bir kez daha gösterdi.


Suudi yatırımcı şirket tarafından gerçekleşen toplu satın almadan kıvanç duyduklarını belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı “Böyle bir dönemde Ege Yapı projesine yapılan yatırımı, ülkemize yapılmış bir yatırım olarak görüyorum. Yabancıların ülkemize ve gayrimenkul sektörüne güveni devam ediyor. Bu satış işlemi de bunun en büyük göstergelerinden. Öncelikle Emlak...