07 / 05 / 2024

Batman hastane müjdesi

Batman hastane müjdesi

Batman'da Güney Raman Çevre yolu güzergahındaki yeni stadyum bitişiğinde 80 dönümlük alan üzerinde 400 yataklı hastane inşa edilecek. Yeni hastanenin çalışmaları hızlandırıldı.

Bu ilde yaşayanlara sosyal konut müjdesi!

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da yaşayan vatandaşlara sosyal konut müjdesi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Vali Canalp, söz konusu projenin lansmanını kısa bir süre sonra yapacaklarını söyledi.

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

KKTC'ye 500 yataklı hastane müjdesi!

KKTC için bir hastane ihtiyacını gündeme getirdiklerini anlatan Sağlık Bakanı Koca, KKTC'ye Türkiye tarafından 500 yataklı bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Sakarya'ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunu müjdeledi.

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Çorlu’ya Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi!

Bir dizi programa katılmak ve incelemede bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorlu'ya millet bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Trabzon'a hafif raylı sistem müjdesi!

Trabzon yatırımlarına hız kesmeden devam eden belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentehafif raylı sistem müjdesi verdi.

İzmit Bekirdere'ye tramvay müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Vatandaşın taleplerini dinleyen Doğan, mahalleliye tramvay müjdesi verdi.

Batman hastane müjdesi Haberi

Batman hastane müjdesi

Batman'a yapılması planlanan 400 yataklı hastane Güney Raman Çevre yolu güzergahındaki yeni stadyum bitişiğinde 80 dönümlük alanda hayata geçirilecek. Vali Ahmet Deniz, konu ile ilgili olarak “Bayram sonrası Sağlık Bakanımızla yeniden görüşüp, yeni hastanenin çalışmalarını hızlandıracağız'' açıklamalarında bulundu.


15 Bin kişilik stadyum bitişiğinde yapılması kararlaştırılan hastane için  yeni girişimler başlatılıyor. Deniz, açıklamasında “Önceki yerel yönetimden kaynaklanan pürüzler vardı. Arsanın imar çalışmaları geciktirildi. Ancak yeni dönemde 80 dönümlük arsanın imar çalışmaları tamamlandı. Hastanenin temelinin kısa sürede atılması için yakında bir dizi girişim başlatacağız” ifadelerini kullandı.


Trafik sorununun olmadığı bölgede yeni yapılacak hastanenin, ileride Araştırma-İhtisas hastanesinin altyapısını da oluşturacağını kaydeden Vali Deniz, “Daha önce 200 yatak kapasiteli olarak düşünülen hastanenin 400 yatak olarak yapılmasını talep ettik. Bu konuda altyapı çalışmalarını tamamladık. Ayrıca yine...