19 / 05 / 2024

batman Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton

batman Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton

Vatandaşın yolu 3 kilometre uzadı. Huzur ile Çamlıca Mahalleleri arasından geçen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçidinde perde beton çalışması başlatıldı.

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İş yeri sahipleri kira artışlarında duyarlı olmalı!

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklmada iş yeri sahiplerinin duyarlı olamaya davet etti.

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman'da 16 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Batman Ciğerlo, Bileyder ve İrmi'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon 993 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Batman Beşiri'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Beşiri ilçesi, Baharzık Mahallesi, 108 ada 9 parselde yer alan fabrika ve arsasını 11 milyon 229 bin 850 TL'ye satıyor...

Hasankeyf Köprüsü hizmete açıldı!

Batman, Mardin ve Habur’u birbirine bağlayan ve merakla beklenen Hasankeyf-2 köprünün açılışı yapıldı.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

batman Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton Haberi

batman Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton

Vatandaşın yolu 3 kilometre uzadı. Huzur ile Çamlıca Mahalleleri arasından geçen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçidinde perde beton çalışması başlatıldı. Yaklaşık 3 kilometreyi kapsayan çalışmalar, iki mahallenin arasındaki geçişleri de kapattı. Her gün binlerce kişi, geçiş için rayların altındaki menfezi kullanmaya mecbur kaldı. Gazetemize konuşan çevre sakinlerinden Behçet Akyel, “Çocuklarımızı okula götürmek için ya menfezi kullanıyoruz, ya da 3 kilometre perde beton dökülen rayların etrafından dolanıyoruz. Bu çalışmalar yapılırken yetkililerin en azından portatif üst geçit, ya da geçişleri sağlayacak bir önlem almaları gerekirdi” dedi. Akyel ayrıca, market, cami, okul, taziye evi gibi yerlerin de çalışmaların ötesinde kalmasıyla her iki semtte yaşayanların sıkıntı yaşadığını belirtti.


ÇOCUKLARIN GEÇTİĞİ MENFEZ İLE SU TAHLİYE BORUSU AYNI YERDE

TOKİ Kuyubaşı mevkiinden, Petrolkent, Karşıyaka, Güneykent ve bir...