11 / 05 / 2024

Batman modern konut

Batman modern konut

İnşaat sektörünün canlı olduğu Batman'da gözde arsa da yeni konut alanına dönüşüyor. Kentin kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı'na yakın gözde arsada yaklaşık 300 konut yapılacak.

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman'da konut fiyatları uçuşa geçti!

Çimento fiyatlarında meydana gelen artış tüm Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Batman'da son günlerde konut ve kira fiyatları uçuşa geçti.

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

TOKİ Batman Ciğerlo 908 konut ihalesi yarın!

Batman İli, Merkez İlçesi, Ciğerlo mahallesi 908 Adet Konut, 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Batman modern konut Haberi

Batman modern konut

İnşaat sektörünün canlı olduğu Batman'da gözde arsa da yeni konut alanına dönüşüyor. 


MODERN KONUTLAR YAPILACAK 


3 Ortağın girişimiyle Batman Öğretmenevi bitişindeki gözde arsa 1+1 ve 2+1 konutlara dönüşüyor. Kentin kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı'na yakın gözde arsada yaklaşık 300 konut yapılacak. Konutların yapılacağı alanın etrafı çevrildi. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak konutlara, şimdiden taliplilerin olduğu öğrenildi. Bahçelievler mahallesindeki geniş alanın da konutlara dönüşürken, bahar mevsimiyle birlikte diğer mahallelerde de inşaat sektörünün canlanması esnafı sevindirdi. 


Batman Çağdaş



Haber Batman Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İnşaat sektörünün canlı olduğu Batman'da gözde arsa da yeni konut alanına dönüşüyor. 3 ortağın girişimiyle Batman Öğretmenevi bitişindeki gözde arsaya 1+1 ve 2+1 konutlar inşa ediliyor. Kentin kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı'na yakın gözde arsada yaklaşık 300 konut yapılacak.


Konutların yapılacağı alanın etrafı çevrildi....