14 / 05 / 2024

batmana stadyum ve yüzme havuzu yapılacak

batmana stadyum ve yüzme havuzu yapılacak

15 bin kişilik stadyum ve yüzme havuzu şantiyesinde çalışmalar son hız devam ediyor. 2017 yılının başlarında bitmesi planlanan 50 Milyon TL'lik dev yatırım inşaatının yüzde 70'i bitti.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul'daki Altunizade-Bahçelievler ile Konya stadyum şehir hastanesi raylı sisteminin bakanlık tarafından yapılacağını duyurdu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Tuzla’ya stadyum ve spor salonu müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuzla’da yapılması planlanan spor yatırımlarıyla ilgili konuştu. Kasapoğlu, kente stadyum ve kapalı spor salonu müjdesi verdi.

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çin Wuhan'da kabin hastane inşaatını 100 milyon kişi canlı izledi!

Çin Wuhan'da birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor. İnşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı....

Rusya’daki dev stadyum yıkım sırasında çöktü!

Rusya’da konser ve spor etkinliklerinin yapıldığı dev stadyum yıkım sırasında çöktü. Stadyumun yıkımında çalışan işçilerin enkaz altında kalabileceği düşünülüyor.

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Giresun'da yapımına devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlanıyor. Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Kahramanmaraş'a yeni stadyum müjdesi! 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun kendi kendini finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı aldığını bildirildi. 

Ofspor’a stadyum müjdesi!

Ofspor’da sezonun tamamlanmasıyla hareketli günler yaşanıyor.  Bordo-mavili ekipte yönetim kurulu stadyum inşaatı, maddi sorunlar ve yönetim yapılanması gibi sorunları çözüyor.

batmana stadyum ve yüzme havuzu yapılacak Haberi

batmana stadyum ve yüzme havuzu yapılacak

UEFA STANDARTLARINA UYGUN


Üniversite yolu üzerinde TOKİ tarafından 2015 yılının başlarında yapımına başlanan 15 bin kişilik stadyum ve yüzme havuzu inşaatında 120 işçi çalışırken çatı imalatına başlandı.  Full kapasite, UEFA standartlarına uygun yapılan stadyumda şampiyonlar ligi de oynanabilecek. Kapalı yüzme havuzu ise olimpiyat şartlarına uygun olarak yapılıyor.



12 DÖNÜM ÜZERİNE İNŞA EDİLİYOR


Toplamda 12 dönüm arazi üzerinde inşa edilen stadyumda, 12 loca, dinlenme odaları, basın yayın odası, ofis, konferans salonu, cafe, kulüp mağazası, sağlık, test ve ilk yarım odaları, bodrum katında otopark, sığınaklar, kombine sistemine uygun olurken stadyumda 12 ana giriş yer alıyor.


100 YIL ÖMRÜ VAR


Stadyum mimarı Çağdaş Ozan Büyükkaya, normal şartlarda stadyumun ömrünün 100 yıldan fazla olduğunu belirterek, hedeflerinin 2017 yılının ilk aylarında stadyumu bitirmek olduğunu söyledi. Mimar Büyükkaya, projede koltukların...