19 / 07 / 2024

Batmandaki iş merkezinin zemin katı ibadethaneye dönüştürüldü

Batmandaki iş merkezinin zemin katı ibadethaneye dönüştürüldü

168 Caminin olduğu Batman kent merkezinde, Kevser iş merkezinin 700 metre karelik zemin katı ibadethaneye dönüştürüldü.

Müteahhitler heyecanlı! Şehir merkezinin göbeğinde... 3 yeni konut projesi için düğmeye basıldı!

Rusya'daki müteahhitleri sevindirecek 3 yeni proje için harekete geçildi. İşte Moskova’nın göbeğinde inşaat aşamasına doğru ilerleyen üç büyük proje...

AOÇ arazisindeki vakfın yer değiştirmesi meclis gündeminde!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemine ilişkin soru önergesi verdi. 

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Bolu'ya yeni iş merkezi inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi hizmet binası yanındaki alana yapılacak iş merkezinin temel atma töreni, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un katılımıyla gerçekleşti.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Atakule GYO şirket merkezinin adresi değişti!

Atakule GYO'nun adres değişikliği 31 Ağustos 2020 tarihinde tescillendi ve 10149 sayılı Ticaret Sicil Gazetesinin 644 numaralı sayfasında ilan edildi.

Süleyman Soylu: Ağır hasarlı binalar için 41 bin lira verilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu; "Elazığ merkez Aşağı Holpenk'te 1000 konteynerlik geçici konaklama merkezinin yapımına başlandı." dedi...

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark yolda!

Eğlence mekanı işletmeciliğinin gediklilerinden Raşit Karakuş yepyeni bir eğlence merkezinin hazırlığını yapıyor. Karakuş, 5 bin metrekarelik Reina tarzı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Yeni mekanın ismi de Oligark...

İzmir'deki 45 katlı gökdelen için yapı ruhsatı davası!

İzmir'in Pasaport'ta tütün depoları ve alışveriş merkezinin olduğu alana yapılacak, 45 katlı, 250 metre yüksekliğindeki gökdelene Konak Belediyesi tarafından verilen yapı ruhsatının iptali için dava açıldı.

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

Şişli'de 17 katlı iş merkezinde yangın çıktı!

Şişli'de 17 katlı iş merkezinin beşinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Batmandaki iş merkezinin zemin katı ibadethaneye dönüştürüldü Haberi

Batmandaki iş merkezinin zemin katı ibadethaneye dönüştürüldü

168 Caminin olduğu Batman kent merkezinde, Kevser iş merkezinin 700 metre karelik zemin katı ibadethaneye dönüştürüldü. İş merkezindeki esnaflar, zemin katının camiye dönüştürülme kararı alınmasına sevindi. Esnaflar; “İbadethanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Çevrede ibadethane eksikliği vardı. Zemin katının tümünün camiye dönüştürülmesi isabetli oldu” dediler. 



Batman...