04 / 05 / 2024

Battal İlgezdi hapsi

Battal İlgezdi hapsi

İçişleri Bakanlığı'nın kararı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi'nin "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması devam ediyor. 

Fahiş kira artışlarına ceza! Ev sahipleri ve emlakçılar aman dikkat!

6 Şubat depremlerinden sonra göç alan Mersin’deki fahiş kira artışını tespit eden TİP’li avukatların dava açtığı 9 sanığın 3 seneye kadar hapsi istendi. İşte ayrıntılar... 

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköylü halka imarla ilgili müjdeli haberi verdi. İlgezdi: ''İçerenköy’ün imar sorunu çözülmüştür, mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Çatalla kiracısına saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi!

Bakırköy'de yüzde 100'ün üzerinde kira artışını kabul etmeyen kiracısına çatalla saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi. 

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Kiracısını mülakatla seçen ev sahibi için şok gelişme: 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istenebilir! 

Adana'da bir ev sahibi kiracısını mülakatla seçeceğini söyleyerek kiracı adaylarına dilini, dinini, ırkını ve hangi mezhepten olduğunu sordu. Kiracı bu olay üzerine şikayette bulunarak, ev sahibi ifadeye çağrıldı.

Erfen Enerji Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erfen Enerji Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Battal Halaç tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin sermaye bedeli ile Battal Öksüz tarafından kuruldu.

Sahibinin 5 yıla kadar hapsi istenmişti: Tiny House kararı mahkemeden döndü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 'tiny house' (küçük ev) sebebiyle 'imar kirliliğine neden olma’ suçundan Z.Ç. hakkında 5 seneye kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenip, dava açılmıştı. Tiny House kararı mahkemeden döndü... İşte detaylar...

Beyazyol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazyol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Battal tarafından kuruldu.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Battal İlgezdi hapsi Haberi

Battal İlgezdi hapsi

İçişleri Bakanlığınca Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi'nin, imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılara ilişkin yıkım kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılama davası sürüyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Anadolu 19. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Battal İlgezdi katımazken avukatı İnan Bektaş hazır bulundu.

Mahkemeye söz konusu bilgi ve belgeler sunulduğunda dava dosyasının resen seçilecek mimar, inşaat mühendisi ve şehir plancısından oluşan üçlü bilirkişiye verilerek rapor düzenlenmesinin istenmesini kararlaştıran mahkeme hakimi, duruşmayı erteledi.

İddianamede, şikayete konu iddianın Küçükbakkalköy Mahallesi 237 pafta, 2015 ada, 1-12 parseller üzerine imar mevzuatına aykırı olarak yapı inşasına, taşınmazların imar planında ticaret alanında kalan kısmına özel sağlık tesisi inşa edilmesine, yine taşınmazların imar planında konut alanında kalan kısımlarına da...