29 / 04 / 2024

Battal İlgezdi savcılık başvurusu

Battal İlgezdi savcılık başvurusu

Battal İlgezdi, basında yer alan "usulsüz şekilde mal edinerek haksız yere zenginleştiklerine" dair iddialara ilişkin, kendisi ve eşi hakkında soruşturma başlatılması talebiyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Ev sahibinin IBAN oyunu bozuldu! Kiracılara müjde: Savcılık 'iyi niyetli değil' dedi! 

İstanbul Ümraniye'de bir ev sahibi, "Sözleşme bitti" diyerek banka hesabını kapattı. Kiracı ev sahibinin başka bir IBAN'ını bularak kirayı ödedi. Ev sahibi, "IBAN'ımı ele geçirdi" diyerek şikayetçi oldu. İşte dikkat çeken o savcılık kararı...

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İşte deprem gerçeği! Karot örnekleri alındı, savcılık harekete geçti!

Türkiye’ye yüzyılın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yıkılan binalarda inceleme başlatıldı. Karot örnekleri alınan binalar hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Haraç vermediği için işyeri yıkıldı, savcılık harekete geçti!

Adana'da 4 ay önce bir vatandaş haraç vermediğini, bu nedenle iş yerinin yıkıldığını dile getirdi. Söz konusu iddialar neticesinde savcılık soruşturma başlattı. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı: Yıkılan binalarla ilgili 8 soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniye yıkılan her binayla ilgili 7, hasar gören bütün binalarla ilgili de bir olmak üzere toplam 8 farklı soruşturma açıldığını duyurdu...

Savcılıktan Dumankaya ailesinin maaş talebine ret!

TMSF yetkililerinin kayyum olarak atandığı Dumankaya İnşaat firmasının eski sahibi ve ortaklarının, geçimlerini sağlayamadıkları gerekçesiyle savcılığa maaş bağlanması talebinde bulundu. Savcılık şüphelilerin taleplerini reddetti.

Battal İlgezdi'nin 2 evi hakkında dava!

Ataşehir Belediye Başkanı CHP’li Battal İlgezdi hakkında, kızı adına aldığı lüks daire ve Çanakkale’deki villası için dava açıldı. Davada, haksız kazanç sonucu edindiği iddia edildi.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları ne zaman?

Savcılık, Fadıl Akgündüz'ün suçlamalarını sıraladı!

Dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Maldivler projesi tam anlamıyla oyun çıktı. Caprice Gold Maldivler Projesi’nde ‘incelik’ isteyen aldatma yöntemleri savcı tarafından birer birer sıralandı.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvuru işlemleri bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvuru işlemleri bugün başlıyor. 178,34 metrekarelik 2+1 dairenin satışa sunulduğu projede 750,99 TL'lik taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı'da 1 adet konut satıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı'da 1 adet konut satıyor. Son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 178,34 metrekare büyüklüğe sahip daire yer alıyor.

Battal İlgezdi savcılık başvurusu Haberi

Battal İlgezdi savcılık başvurusu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, basında yer alan "usulsüz şekilde mal edinerek haksız yere zenginleştiklerine dair" iddialara ilişkin, kendisi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hakkında soruşturma başlatılması talebiyle suç duyurusunda bulundu


Anadolu Adalet Sarayı'na eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP İl Başkanı Murat Karayalçın'la birlikte gelen İlgezdi, 9 sayfalık suç duyurusu dilekçesini cumhuriyet savcılığına sundu.


Suç duyurusu dilekçesinde, Battal İlgezdi ile eşi Gamze Akkuş İlgezdi hakkında son günlerde basında olumsuz algı oluşturmaya yönelik haberler yapıldığı savunularak, Battal İlgezdi, eşi ve çocuklarının edindikleri her türlü mal ve kazançların yasal mevzuata uygun şekilde edinilip edinilmediği konusunda soruşturma açılması ve detaylı inceleme yapılması istendi.


Bu soruşturma sonucunda herhangi bir suç unsuru tespit edilmesi halinde Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi hakkında...