07 / 05 / 2024

Battalgazi Belediye Meclisinde imar mı konuşuldu

Battalgazi Belediye Meclisinde imar mı konuşuldu

Battalgazi Belediye Meclisi toplandı. Mevcut imar planında 7 kat olmasına rağmen Kernek Şelale Parkı'nın yanında bulunan 6 dönümlük araziye, 50 metre yükseklikte bina yapımı için istenen imar plan değişikliği talebi bir kez daha ertelendi.

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

İstanbul'da depreme karşı yeni düzenleme! Asma kat yasaklanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, asma katın yasaklanmasını öngören bir yönetmelik hazırladı. Bu hafta belediye meclisinde görüşülecek olan yönetmelikte dikkat çekici farklı başlıklar da yer alıyor.

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Malatya Battalgazi'de 3 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

O karar yargıya taşındı! Suya yüzde 50 indirim gelecek mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, belediye meclisinde su tarifeleri için alınan indirim kararının durdurulması talebiyle mahkemeye başvurdu.  

O ilde 146 bin TL'den başlayan fiyatlarla 38 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Keşolar Köyü'nde yer alan 38 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Araç sahiplerine bir kötü haber daha! Akaryakıt zamlarından sonra İSPARK'a da rekor zam geldi

Bir zam haberi de İSPARK’tan geldi. Belediye meclisinde İSPARK otopark ücretlerine zam teklifi kabul edildi. Otopark ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar…

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Battalgazi Belediye Meclisinde imar mı konuşuldu Haberi

Battalgazi Belediye Meclisinde imar mı konuşuldu

Battalgazi Belediye Meclisi toplandı. Mevcut imar planında 7 kat olmasına rağmen Kernek Şelale Parkı ve Meydanı yanında bulunan 6 dönümlük araziye, 50 metre yükseklikte bina yapımı için istenen imar plan değişikliği talebi bir kez daha ertelendi. 


Yaklaşık 10 kat artış anlamına gelen ve Malatya için tarihi bir anlamı olan Kernek Meydanı'nı "Betonların arasına hapsedeceği gerekçesiyle" kamuoyunca tepki gösterilen söz konusu talebin görüşülmesi, bir sonraki meclis toplantısına bırakıldı. 


Battalgazi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplandı. Ağırlıklı olarak imar konularının yer aldığı gündemin en önemli maddesini, Kernek Meydanımn yanı başına yapılmak istenen 50 metrelik bina için istenen imar plan değişikliği oluşturdu. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mimarideki ortak vizyonu yatay yapılaşma olmasına rağmen, 1. Derece Deprem Bölgesi olan Malatya'da...