27 / 04 / 2024

Bayburt Hacı Kıyasi Şentürk Külliyesi

Bayburt Hacı Kıyasi Şentürk Külliyesi

Bayburt,bugün Maliye ve Ulaştırma Bakanlarını ağırlayarak Bayburt Grup tarafından önemli bir hizmet külliyesinin temellerini atacak.Aylardır yapım aşamasında olan bu proje merhum Hacı Kıyasi Şentürk adına yaptırılacak.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Amasya'da 8.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Amasya'da satılık ve kiralık 5 adet gayrimenkul!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da yer alan 5 adet gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hacıhan tarafından kuruldu.

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hacıhan tarafından kuruldu.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

TOKİ Amasya 99 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi 99 Adet Konut ve 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Bayburt Hacı Kıyasi Şentürk Külliyesi Haberi

Bayburt Hacı Kıyasi Şentürk Külliyesi

Projeyi hayata geçirecek olan Bayburt Grup, şehir merkezinde önemli bir hizmet külliyesini hayata geçirmek için gereken projeyi tamamlayarak bugün Bayburt’a gelecek olan ve Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılacağı törende merhum Hacı Kıyasi Şentürk adına yapılacak olan külliyenin inşaatının temellerini atılmış olacaklar.

Aylar önce Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk tarafından müjdesi verilen bu yatırımın yer tespit çalışması tamamlandıktan sonra, titizlikle hazırlanan proje içerisinde cami, okul ve yurt binası yer alıyor. Şehir merkezi girişinde yer alacak olan külliyenin temel atma töreni bugün saat 13.00 de Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Tarafından gerçekleştirilecek. Temel atma törenine Bayburt halkı davetlidir.

Okul,Yurt ve Cami’nin adına yaptırılacak olan merhum, Hacı Kıyasi Şentürk kimdir;

Hacı Kıyasi Şentürk 1937...