16 / 05 / 2024

Bayburt Merkez kesin korunacak hassas alan

Bayburt Merkez kesin korunacak hassas alan

Bayburt İli, Merkez ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bayburt Merkez'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bayburt İli, Merkez ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31282 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarında sona yaklaşmış olabilir!

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB), merakla beklenen temmuz ayı toplantısında politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, bunun Banka'nın son faiz artırımı olabileceği şeklindeki öngörüler de güç kazandı.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Karar kesin! Euro işte tam olarak böyle olacak!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde'den haziran ayında yapacağı faiz toplantısı ile ilgili açıklama geldi.  Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro işte tam olarak böyle olacak!

Merkez rezervlerinde şok eden hadise! Seçimden önce 9 milyar doları gördü

Merkez Bankası'nın rezervleri 14 Mayıs Genel Seçimlerinden önceki hafta 9 milyar dolarlık tarihi bir gerileme meydana geldi. Swap hariç kesin rezerv -57,8 milyar dolarla en aşağılara gelirken, kasadan altın satışı da devam etti.

Kıyıda köşede sadece 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euro 1 ay sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı

Euro dolar paritesi yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Euro TL kuru ise 19 TL seviyesini geçerek yükselmeye devam ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Bankanın 1 ay sonraki yapacağı toplantıda 50 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

'Kesin' diyen İslam Memiş Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladı!

Deneyimli ekonomist İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı öncesi öngörüsünü paylaştı.

TOKİ'den Bayburt Merkez'e 393 konutluk yeni proje!

Dar gelirli vatandaşlar için 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek...

TOKİ Bayburt Merkez’de 93 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Bayburt Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Merkez Bankası çıldırdı! Yatırım yapacaklar dikkat

Artık faiz artırımını kesin hale getiren Merkez Bankaları arasında son olarak Avrupa Merkez Bankası'yla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Avrupa Merkez Bankası'nın 125 baz puan faiz artırımını hesapladığı öne sürüldü.

TOKİ Bayburt projesi için düğmeye bastı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Bayburt projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bayburt  projesi Merkez ilçesinde inşa edilecek. İşte TOKİ Bayburt projesi detayları...

Çankırı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Çankırı İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bayburt Merkez kesin korunacak hassas alan Haberi

Bayburt Merkez kesin korunacak hassas alan

Bayburt Merkez'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.  Bayburt İli, Merkez ilçesi sınırları içerisindeki bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31294 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için