18 / 05 / 2024

baymak kombi 2013

baymak kombi 2013

Baymak'ın yeni ürünü İdee, yüzde 35 daha az yakıt harcıyor. Dün yeni ürünü İdee'yi İstanbul Ritz Carlton Oteli'nde düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıtan Baymak'ın etkinliğinde ekonomi ile ilgili ilginç açıklamalar da geldi.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Baymak Premix Yoğuşmalı Kombi zararlı gaz emisyonu sağlıyor!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak tarafından tasarlanan ve üretilen yoğuşmalı kombiler çok sessiz yapılarının yanı sıra düşük zararlı gaz emisyonu ile çevreci ve uzun ömürlü olma özelliğine de sahip.

Baymak Çin'e kombi satan ilk Türk firması oldu!

2015'te faaliyet kârını yüzde 10 artırarak BDR Thermea'nın en başarılı grup şirketleri arasına giren Baymak'ın ihracatı da aynı oranda arttı.

Baymak pazar payını yüzde 12 artırdı!

Baymak, kombi sektöründeki yüzde 6’lık küçülmeye rağmen pazar payını yükselttiğini açıkladı. 2013’te Hollandalı BDR Thermea’nın şirketi olan Baymak, son 2 yılda üretim kapasitesini ve ihracat yaptığı ülkeleri artırdı.

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti!

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti. 6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı.

Baymak Idee kombi küçük boyutuyla dikkat çekiyor!

Baymak Idee kombi hem sessiz hem de küçük olma özelliğiyle dar alanlara monte edilebiliyor. Baymak Idee tüketici için son derece konforlu olması, kurulum kolaylığı, düşük bakım maliyetiyle Türkiye pazarında dikkat çekiyor...

Kombi bakımı kış sezonu öncesinde yaptırılmalı!

Baymak’tan sizlere kış ayları için önemli bir tavsiye...Her alanda öncü olan ve tüketiciyi bilinçlendirme konusunda hep ilk adımı atan Lider Baymak, kombi bakımınızı kış sezonu öncesinde yaptırmanızı öneriyor...

Termo Teknik, Logic Kombi alan herkesin montaj bedelini üstleniyor!

Termo Teknik yoğuşmalı Logic Kombi satın alan tüketicilerin montaj bedelini üstleniyor. “Montaj bedelini Termo Teknik ödüyor kampanyası” adını taşıyan fırsat uygulaması 15 Ağustos - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Baymak Intersolar Europe’tan büyük ilgi gördü!

19-21 Haziran 2013 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşen Intersolar Europe’a katılan Baymak, uluslararası ziyaretçilerden büyük ilgi gördü...

Baymak Samsun'da tanıtım ve eğitim toplantısı düzenledi!

Baymak,17 Nisan 2013 Çarşamba günü Grand Deluxe Amisos Hotel’de yaklaşık 300 sektör üyesini büyük bir organizasyonla bir araya getirerek, değişim kampanyasını duyurduve yenilenebilir güneş enerji sistemleri hakkında yeni ürünlerini tanıttı...

Baymak'ta eski kombisini getirene Vestel Led TV hediye!

Yoğuşmalı kombi alımlarında, eski kombisini getirene Vestel Led TV, Baymak’tan hediye...

baymak kombi 2013 Haberi

baymak kombi 2013


Artan petrol fiyatları ve buna paralel olarak artan doğalgaz fiyatları nedeniyle cep yakan faturalara karşı teknolojik yenilikler peş peşe devreye giriyor. Dün yeni ürünü İdee'yi İstanbul Ritz Carlton Oteli'nde düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıtan Baymak'ın etkinliğinde ekonomi ile ilgili ilginç açıklamalar da geldi.


Altı ay önce yıllık cirosu 2 milyar euroyu geçen Hollanda'nın dev kuruluşu BDR Therma'nın bünyesine katılan Baymak, bu firmanın özellikle Afrika'daki devletlere yapılan ihracatında kilit rol oynamaya başladı.

Basın toplantısında bir konuşma yapan BDR Therma Ceo'su Rob von Banning, şirketi ile ilgili bilgilerin yanı sıra Baymak'ı satın alarak Türkiye'yi Asya ve Afrika'ya açılım için bir üs olarak seçtiklerini de söyledi. Ceo, 72 ülkeye ihracat yaptıklarını ve sahip oldukları pek çok markanın üretimini Baymak bünyesinde yapabileceklerini vurguladı.


"Porshe ile...