17 / 05 / 2024

baymak tasarruflu kombi

baymak tasarruflu kombi

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, enerji verimliliği sağlayan kombilerle bir kombi ömründe 6 bin TL enerji tasarrufu sağlanabileceğini belirtti. Kentsel dönüşümle birlikte ısınma sektöründeki beklenti de arttı..

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

Daewoo Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabının cazip fiyatını görenler resmen şoke olacak!

Beyaz eşya sektöründe Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen Daewoo, bu konuda devrim niteliğinde bir buzdolabı üretti. Daewoo, Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabını uygun fiyatla piyasaya sundu.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Migros’un indirim kampanyası bugün sona ereceği öğrenildi. Bu kapsamda, Migros’ta oto koltuk tüy ve kırıntı toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL’ye TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 Migros fiyat listesi...

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

BİM’de Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü!

BİM’de bugün hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. BİM’de 16 Haziran’da Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü. İşte 16 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Volkswagen Transporter Kombi’deki bu indirim çok konuşulacak! Hemen bakın!

Volkswagen Transporter Kombi nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, Transporter Kombi modeline büyük indirim yaparken indirimi duyanların ağzı açık kaldı. 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Volkswagen Transporter Kombi’de 52.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Kombi mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Kombi özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

baymak tasarruflu kombi Haberi

baymak tasarruflu kombi

Kışın gelmesi ile birlikte vatandaşın en büyük sorunu haline gelen ısınma ihtiyacının pahalılığı; sektörü enerji verimliliği konusunda yeni ürünler geliştirmeye teşvik etti. Ekonomik açıdan Türkiye'nin cari açığına da katkı sağlayacak olan sektörün aktörleri, Ar-Ge çalışmaları ve Avrupa'daki gelişmeleri takip ederek, enerji tasarrufu konusunda yatırımlarına hız kazandırdı. Kentsel dönüşüm ile birlikte 6 milyon konutun yenilenmesini öngören çalışmaların başlaması da, ısıtma sektöründe büyük beklentiye neden oldu. 


ENERJİ VERİMLİLİĞİ YÜZDE 10 BÜYÜTTÜ 


Baymak'm teşvik ettiği yoğuşmalı bir kombiyle kışların çok soğuk geçmediği Marmara Bölgesi'nde yıllık ortalama 400-500 TL doğalgaz faturasından kazanç sağlanabiliyor. 3 + 1 dairelerde yıllık bin 500 TL bir yakıt harcaması olduğunu belirten Baymak Genel Müdürü Çolak, "Bu rakam kışın daha uzun ve soğuk geçtiği bölgelerde daha da artıyor. Yoğuşmalı bir kombinin...