07 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi

İzmir Bayraklı Doğançay Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor tesisini düzenlenen törenle açıldı. Doğançay Spor Tesisi, Şehit Ümit Boz'dan sonra ikinci büyük spor tesisi olma özelliğini taşıyor .

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Doğançay Ripajı 2020 sonunda açılacak!

Doğançay Ripajı, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını müjdeledi...

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Hendek Belediyesi Aralık ayı toplantısında imar görüşüldü!

Hendek Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan 7 madde tek tek görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Malatya Doğanşehir'deki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde, planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Doğanşehir Mezbahanesi açıldı!

Malatya’nın en önemli geçim kaynaklarından biri olan hayvancılık sektörünün önemli eksiklerinden biri olan mezbahana sorununa Malatya Büyükşehir Belediyesi neşter vuruyor. Her ilçeye bir mezbahane projesinin ilki Doğanşehir’de tamamlanarak, hizmete girdi.

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi Haberi

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor tesisini düzenlenen törenle hizmete açtı. Doğançay Spor Tesisi, Şehit Ümit Boz'dan sonra ikinci büyük spor tesisi olma özelliğini taşıyor Kurulduğu günden bu yana spora olan destekleriyle İzmir'de adından sıkça söz ettiren Bayraklı Belediyesi, Doğançay'a kazandırdığı spor tesisi bir kez daha haklı bir gurur yaşadı. 


98x53 metre ölçülerine sahip futbol sahası zeminine 6 bin 500 metrekare suni çim serildi. Tesiste görev alacak ve ter dökecek sporcu ve hakemler de unutulmadı. Her futbol takımı ve hakemler ile idareciler için ayrı ayn soyunma odaları kuruldu. Yeni tesiste düzenlenecek karşılaşmalar 300 kişilik portatif tribünlerden izlenebilecek. Açılışa davet edilen Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile amatör spor kulüpleri yönetici ve sporcuları da tesisi çok beğendi. 

Özellikle Doğançay...