18 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi kütüphane çalışmaları

Bayraklı Belediyesi kütüphane çalışmaları

Doğançay Mahallesi’nde 13. kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocuklara kitap dağıtıp, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Karabağ, “Her mahalleye bir kütüphane hedefimiz var” dedi.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Bayraklı Belediyesi kütüphane çalışmaları Haberi

Bayraklı Belediyesi kütüphane çalışmaları

Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kütüphane sayısını 13’e çıkardı. Doğançay Mahallesi’nde 13. kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocuklara kitap dağıtıp, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Karabağ, “Her mahalleye bir kütüphane hedefimiz var” dedi.


Bünyesinde kurduğu Kütüphane Müdürlüğü ile fark yaratan Bayraklı Belediyesi, 13’üncü kütüphaneyi Doğanlar Mahallesi’nde açtı. Kütüphaneni açılışına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yanı sıra CHP PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Doğançay Muhtarı Halil Vural, meclis üyeleri, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı.

KÜTÜPHANELERİMİZ SİZİN İÇİN

Bayraklı’ya 13. kütüphaneyi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Karabağ, 14. kütüphaneyi de yakında ilçeye kazandıracaklarını müjdeledi. Bayraklı’nın 23 mahallesi olduğunu hatırlatan Başkan Karabağ, her mahalleye bir kütüphane hedefine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Karabağ, “Bu kütüphaneler sizin için....