02 / 05 / 2024

Bayraklı gökdelen projesi

Bayraklı gökdelen projesi

Bayraklı'da "Yeni Kent Merkezi" olarak adlandırılan bölgede eski cıvata fabrikası olarak da bilinen 10 dönümlük arazide yapılacak milyon dolarlık projenin planları yargıya gidiyor.

Şişlililer Taş Yapı'nın yeni rezidans projesine karşı eylemde: Planı iptal ettirene kadar mücadelemiz sürecek!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de inşa edilecek olan yeni gökdelen projesi büyük tepki çekti. Yaşanan duruma tepki veren yurttaşlar söz konusu inşaat projesi için bir araya geldi.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

Burj Khalifa'yı inşa eden şirket iflasını istedi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) dünyaca ünlü gökdelen projesi Burc Halife'yi inşa eden şirket iflasını istedi...

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Bayraklı gökdelen projesi Haberi

Bayraklı gökdelen projesi

Bayraklı'da "Yeni Kent Merkezi" olarak adlandırılan bölgede eski cıvata fabrikası olarak da bilinen 10 dönümlük arazide yapılacak milyon dolarlık projenin planları yargıya gidiyor. Geçtiğimiz yılki itirazlar sonrasında iptal edilen ve yeniden düzenlemeye giden alanla ilgili askıya çıkan son imar planlarına meslek odalarından itiraz geldi. İnşaat izni 38 kattan 14 kata düşürülen projeyle ilgili son sözü mahkeme söyleyecek. Egepostası'ndan Erman Şentürk'ün haberine göre, başa dönüldü. Buna göre, bölgedeki sağlık tesisi ve hastane eksikliğine dair plan notlarında ilave düzenlemeye gidilirken, ticaret ve konut seçenekli parsele yüzde 30'luk sağlık alanı şartı getirdi. 



Milliyet...