20 / 07 / 2024

Bayraklıya 37.5 dönümlük teknolojik park

Bayraklıya 37.5 dönümlük teknolojik park

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki 37 bin 500 metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuracak. 800 ağacın dikileceği parkın içinden su kanalı geçecek.

İlker Ayrık Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurdu!

Sunucu ve aynı zamanda oyunculuk yapan İlker Ayrık, Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurarak köy hayatını yaşamaya başladı.

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı.

Esed rejimi, İdlib ve Hama'da 440 bin dönümlük araziye el koydu!

Beşşar Esed rejimi güçlerinin İdlib ve Hama illerinde yerinden ettiği çiftçilere ait en az 440 bin dönümlük araziye el koyarak, açık artırmaya çıkardığı belirtildi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Eyüpsultan'daki 5 dönümlük parsel yeşil alan oldu!

İstanbul Eyüp’te üzerinde yıllardır İETT peronu ve kreş yer alan yaklaşık 5 dönümlük parselin imar planları mahkeme tarafından iptal edilince İBB yönetimi tarafından yeni bir plan düzenlendi. Fakat plan AKP ve MHP'li üyeler tarafından reddedildi. 

Bayraklıya 37.5 dönümlük teknolojik park Haberi

Bayraklıya 37.5 dönümlük teknolojik park

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki 37 bin 500 metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuracak. 800 ağacın dikileceği parkın içinden su kanalı geçecek. Wi-fi erişimi, usb şarj noktaları ve kameralı güvenlik sisteminin yer alacağı Park İzmir'de kendi kendini temizleyen akıllı WC'ler de olacak.


Bayraklı sırtlarındaki 90 bin metrekarelik alanı Ord. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı'na dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mansuroğlu Mahallesi'nde 37 bin 500 metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini oluşturacak. Yapım ihalesi hazırlıklarının sürdüğü proje "Park İzmir" adıyla hayat bulacak. 7'den 70'e her yaş grubuna uygun aktivite alanlarının yer alacağı Park İzmir yenilikçi, modern ve güçlü tasarımı ile öne çıkacak.



SU PERDESİ İLE SERİNLİK


Park İzmir'de manolya ağaçları ile gölgelenen bir meydan olacak ve bu meydanı gezenler...