28 / 07 / 2024

bayraklıya deniz üzerine kültür sanat merkezi mi yapılacak

bayraklıya deniz üzerine kültür sanat merkezi mi yapılacak

TÜGİAD Ege Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Evren Taşkıran, Komisyon Üyeleri Arda Işık, Onur Çetin ve Birkan Karayılanoğlu'nun hazırladığı raporda kentsel dönüşümde yapılması gerekenler açıklandı.

Hemen bakın! Memur-emekli zammında yeni gelişme

Son dakika haberine göre Memur ve memur emeklilerini ilgilendiren Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde zam konusunda anlaşmazlık yaşanması üzerine yetkili konfederasyon Memur-Sen, Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na müracaat etti. Çalışmalarına yarın başlayacak kurulun, ay sonuna kadar süresi bulunuyor

TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

TOKİ, 19 Haziran tarihinde kura yöntemiyle ev satış ilanını duyurdu. Ev sahibi olmayı hayal edenler için mükemmel bir fırsat olarak sunuldu! Başvuru yaparak, belirli şartları yerine getiren herkes, uygun fiyatlarla TOKİ'den bir evin anahtarını alabilecek.

Önallar Flats satışta! Tuzla'ya deniz manzaralı 77 konut geliyor! 

İnşaatına kısa bir süre önce start verilen Önallar Flats projesinde konut satışları başladı. Peki Önallar Flats projesinde yer alan konutların fiyatları nasıl? Projede hangi konut tipleri yer alıyor?

Deprem sonrası çileden çıkaran fırsatçılık! Savcılık hepsinin peşine düştü!

10 ili etkileyen deprem sonrası fırsatçılar yine ortaya çıktı. Deprem sonrası acil ihtiyaç malzemelerinde fahiş fiyat artışlarının yaşanması üzerine Ticaret Bakanlığı ülke genelinde denetim başlattı.

İzmir Bayraklı'ya millet bahçesi müjdesi!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Bayraklı'ya TOKİ tarafından yapılacak konutlar mecliste!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında Bayraklı ilçesine TOKİ tarafından yapılacağı duyurulan konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'ya 3 bin konut!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem ardından yürütülen çalışmalar tamamlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla Bayraklı'ya ilk etapta 3 bin konut inşa edilecek.

Bayraklı'ya ilk konteyner cuma günü konulacak!

Bakan Murat Kurum, konteyner yapım sürecini AFAD'ın yürüttüğünü, Bayraklı'da 1000 konteynerlik alanda faaliyetlerin sürdüğünü, cuma günü itibarıyla ilk konteynerin konulacağın

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

Rize-Artvin Havalimanı 2022'de açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Deniz üzerine inşa ettiğimiz ikinci havalimanımız olan Rize-Artvin Havalimanımızı 2022 yılında hizmete sunmayı planlıyoruz" dedi.

bayraklıya deniz üzerine kültür sanat merkezi mi yapılacak Haberi

bayraklıya deniz üzerine kültür sanat merkezi mi yapılacak


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu, kentsel dönüşümle ilgili hazırladığı raporu kamuoyuna açıkladı. 


Bayraklı Tower'daki Dernek binasındaki basın toplantısında TÜGİAD Ege Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Evren Taşkıran, Komisyon Üyeleri Arda Işık, Onur Çetin ve Birkan Karayılanoğlu'nun hazırladığı raporda kentsel dönüşümde yapılması gerekenler açıklandı. 


Raporda Bayraklı sahil şeridinde Sidney Opera Binası gibi deniz üzerine yapılacak sembol nitelikli bir kültür-sanat merkezi önerildi. 


Raporu değerlendiren TÜGİAD Ege Şube Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan, "İzmir'in betonlaşmasını istemiyoruz. İzmir ruhu olan, yaşayan bir şehir olmalı. Marka kent ancak bu şekilde olunur" dedi.

TÜGİAD'ın İzmir'in geleceğine yönelik önemli projeler hazırladığını açıklayan Turan, kentsel dönüşümü çok önemli bulduklarını söyledi. Hazırladıkları raporu ilgili bakanlıklar ve kuruluşlarla paylaşacaklarını dile getiren Turan, "İzmir'in geleceğini şekillendirecek, geçmiş ile...