14 / 05 / 2024

Bayram Buğdaycı

Bayram Buğdaycı

Bayfem Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bayram Buğdaycı ve Kıyasettin Buğdaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Dul ve yetimlere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli olmuştu. Buna göre, Ramazan Bayramı bu sene 10 Nisan'da idrak edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını açıklamıştı. Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş gelişme! Bayram ikramiyesi bu hafta meclis gündemine geliyor!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bayram ikramiyesinin bu hafta meclis gündemine gelmesi bekleniyor. 

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Kurban Bayramı öncesi kıyma çektirme fiyatına yüzde 100 zam; İşte yeni fiyatı

Kurban Bayramı'na çok kısa bir süre kaldı. Kurban kesen vatandaşlar kıyma çektirme fiyatlarını araştırmaya başladı. Kıyma çektirme fiyatları geçtiğimiz yıl 5 TL iken bu yıl 10 TL oldu. Kıyma çektirme fiyatlarına yüzde 100 zam yapıldı.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Tatil planı yapanlar dikkat! Mağdur olmamak için bu detayı gözden kaçırmayın

Bayram tatilinin de bu zamana denk gelmesiyle ile birlikte tatilciler sahillere akın etti. Milyonlar bayram tatili için gün sayarken Ticaret Bakanlığı, tatil rezervasyonu yapacak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin uyarılar yaptı.

Eğitimcilerin haklarına destek: Öğretmenlere bayram ikramiyesi talebi yükseliyor

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı, eğitimcilerin hakkı için öğretmenlere bayram ikramiyesini talep etti. Eğitim alanında büyük bir rol oynayan öğretmenler için bu talebin yerinde olduğu düşünülüyor. Eğitimcilerin hakkı için mücadele eden Eğitim Gücü Sen, adaletli bir talepte bulundu.

Emeklilere müjde! İşte en düşük emekli maaşı bu kadar olacak!

Milyonlarca vatandaşın beklediği asgari ücret 11 bin 402 TL olarak açıklanırken emekli maaşlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Bu kapsamda değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Muhammet Bayram 10 bin TL seviyesine dikkat çekti.

Bayram öncesi sıkı denetim! Kasaplar ve et ürünleri mercek altında!

Kurban Bayramı'na kısa süre kala Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerini sıkılaştırdı. Bu kapsamda, ülke genelinde denetimlerini artırdı. 

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank, Kurban Bayramı'nda nakit ihtiyacı olanlara özel bir kampanya tertip ediyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üstünden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek yahut şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvuru yapabilirsin

Bankalardan şaşırtıcı adım: Gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklar! Bayram öncesi 50 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

İki banka peş peşe gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklarını duyurdu... Limitler belirlendi ve 50.000 TL ödeme yapılacak... Bayram öncesi bu fırsatı kaçırmayın...

Dul ve yetim aylığı, evde bakım ve aile destek alanlara bayram ikramiyesi ödenecek mi?

Emeklilerin maaş ve bayram ikramiyeleri hesaplarına yatmaya başladı. Bu kapsamda, sosyal destek ödemesinden faydalananlar bayram ikramiyesi alıp almayacağını sorguluyor. Peki, bayram ikramiyelerinden kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

Bayram Buğdaycı Haberi

Bayram Buğdaycı

Bayfem Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bayram Buğdaycı ve Kıyasettin Buğdaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan Bayfem Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bayfem Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Petrol ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, Ispartakule Caddesi, 769 Sokak,...