07 / 05 / 2024

bayram etkinliği Axis AVM

bayram etkinliği Axis AVM

Kâğıthane’nin ilk ve tek AVM'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı’nda çocukları ve ailelerini sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Axis Kâğıthane AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var...

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekli tarafından dört gözle beklenen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte merakla beklenen 2024 yılı emekli ikramiyeleri ile ilgili detaylar...

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği haber geldi! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih

2023 senesi ile beraber güncellenen emekli bayram ikramiyeleri için merakla beklenen tarih verildi..  Bayram ikramiyesine gelen zam ile beraber yatırılacağı tarih açıklandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekli bayram ikramiyelerine has ayrıntıları paylaştı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine karşılıksız 2000 TL ödeme yapılacak. Devlet bayram harçlığı verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ödeme için onay verdi.   İşte ödeminin tüm detayları...

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Çok önemli gelişme! Emekliye yapılan zammın ardından bu kez de bayram ikramiyeleri için açıklama geldi!

Emeklilere dün yapılan yüzde 25’lik artışın ardından umduğunu bulamayan emekliler, bugün de ilave gelen yüzde 5’lik zamla sevinirken, hükümete bir çağrı da, bayram ikramiyeleri için çağrı yapıldı.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Demir fiyatlarında büyük indirim! Müteahhitler bayram etti! İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektöründe kasırga etkisi yarattı. Zamların ardı arkası kesilmezken bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe üç indirim geldi. Müteahhitler, inşaat demirine gelen indirim karşısında bayram etti. İşte 14 Nisan 2022 demir fiyatları..

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

bayram etkinliği Axis AVM Haberi

bayram etkinliği Axis AVM



Kâğıthane’nin ilk ve tek AVM'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı’nda çocukları ve ailelerini sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Axis Kâğıthane AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var. Çocukların severek seyrettiği çizgi film kahramanı Caillou 19 ve 20 Ekim tarihlerinde Axis’i ziyaret ediyor. 


Axis AVM, Kurban Bayramı boyunca etkinlik ve kampanyaları ile ziyaretçilerine keyifli anlar vaat ediyor. Bayram boyunca eğitmenler eşliğinde hat sanatının inceliklerini öğrenecek olan Axis misafirleri, karikatür sanatçılarına kendi resimlerini çizdirebilecekler. Mini Club Aktivitesi ve sanat atölyesiyle çocuklara dört gün boyunca neşe dolu saatler yaşatacak olan Axis, bayram sonrasında, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde, çocukları çok sevdikleri çizgi film karakteri Caillou ile buluşturacak.


Kâğıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı...