11 / 05 / 2024

bayram otel duruşma tarihi

bayram otel duruşma tarihi

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen ikinci depremde yıkılan ve 24 yurttaşın yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nin sahibi hakkında açılan davanın 8'inci duruşmasında davanın 7 Ekim'e ertelenmesine karar verildi..

Avukattan ev sahiplerine tavsiye: Kiracılarınızla bir şekilde anlaşın mahkemeler bu konuya çözüm olmaktan çok uzak!

Kiracılarını çıkarmak isteyen ev sahipleri ihtiyaç sebebiyle tahliye davasına yöneliyor. Ancak duruşma tarihleri oldukça ileri atılıyor. Avukat Nagehan Berfe Yağar, konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyuşmazlıklarında güncelleme: İlk duruşma bir sene sonra...

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiriyor. Kira uyuşmazlıklarında güncellemeye gidildi. Sosyal Medya hesabı X'ten paylaşım yapan Avukat Tuğçe Köksal ayrıntıları açıkladı. İşte o paylaşım...

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Ankapark'ın belediyeye devredilmesine ilişkin duruşma yarın!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ‘Çinliler, Katarlılar istiyor, senede 10 milyon turist gelecek' diye inşa ettirdiği oyun parkı Ankapark'ın sonu iyi bitmedi. 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

AC Yapı'nın konkordato davasında şok gelişme!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı, konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

AC Yapı'nın konkordato davasında flaş gelişme!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı, konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

Koronavirüste İstanbul'da mahsur kalan 855 Cezayirli otel ödemelerini yapmadan gitti!

Koronavirüs sürecinde İstanbul’da mahsur kalan 855 Cezayir vatandaşı, Cezayir’in Türkiye Büyükelçiliği’nin araya girmesiyle İstanbul’da 17 farklı otele gönderildi. Toplam 3 milyon 114 bin lira masraf oldu. 1 milyon 50 bin lira ödeme yapan elçilik geriye kalan parayı ödemeyince otel sahipleri mağdur

bayram otel duruşma tarihi Haberi

bayram otel duruşma tarihi

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen ikinci depremde yıkılan ve gazeteciler Cem Emir ile Sabahattin Yılmaz dahil 24 yurttaşın yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nin sahibi hakkında açılan davanın 8'inci duruşması görüldü. 


Duruşmada savcı sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti. Bayram'ın Van'da yaşanan birinci depremden sonra hasar tespiti yapmadan oteli açık tuttuğunu ve müşteri alımına devam ettiğini söyleyen müdahil avukatlar ise, Bayram'ın bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmasından üst sınırdan ceza almasını istedi. 


Tevfik Bayram ise savunmasında "Benim oteli öngörülü bir şekilde açık tuttuğum iddia ediliyor. Ben Allah mıyım? Nerden bileceğim ikinci bir deprem olacağını. O zaman bütün oteller açıktı. Ben de açtım" dedi. Bayram'ın avukatının ise otel yıkılmadan önce inşaat mühendisleri, AFAD çalışanları gibi birçok kişinin otelde kaldığını söyleyerek...