03 / 05 / 2024

Bayram otel fiyatları

Bayram otel fiyatları

Türkiye'nin bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip, deniz, kum ve güneşinin yanı sıra farklı medeniyetlerin izlerini de taşıyan Muğla, 250 bin yatak kapasitesi ile yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor.

Yeşim Özaltay: Bayramda yurtiçi otel fiyatları artacak!

Yeşim Özaltay, "Kontenjanlarda son yerler, özellikle randevu ile çalışan ve yoğun talep alan İngiltere vize işlemleri süreci, dikkat edilmesi gereken hususların başında yer alıyor" diyerek tatilcileri uyardı.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Bayram sonu altındaki yükseliş devam ediyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?  3 Temmuz canlı altın fiyatları

Bayram sonu altındaki yükseliş kaldığı yerden devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 3 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

Altın fiyatlarında bayram sonrası sürpriz geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Bayramın ikinci günü altın ne kadar? İşte gram, yarım, tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu Kurban Bayramı'nda da merak ediliyor. 29 Haziran Perşembe günü altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yatırım olarak altını seçen vatandaşlar iç piyasada meydana gelen hareketliliği canlı olarak takip ediyor. Peki, bugün çeyrek

Piyasalarda bayram haraketliliği! Gümüş fiyatlarında sert yükseliş! 

Dolar, altın ve euro peş peşe rekor tazelerken gümüşte yükselişe geçti. Peki bayram öncesi gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Akaryakıtta bayram öncesi zam! Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? Sürücüler rakamlara bakın!

Akaryakıt fiyatlarına bayram öncesinde zam haberi geldi. Bu gece fiyatlar değişecek. İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Bayram otel fiyatları Haberi

Bayram otel fiyatları


Ramazan Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde boş yer bırakmadı.


Türkiye'nin bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip, deniz, kum ve güneşinin yanı sıra farklı medeniyetlerin izlerini de taşıyan Muğla, 250 bin yatak kapasitesi ile yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor.


Ramazan Bayramı'nın turizm sezonuna rastlaması nedeniyle otellerde yer kalmadı. Bazı seyahat firmaları da Ege'ye ek seferler koydu.


Muğla Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde son dönemlerin en hareketli bayramını yaşadıklarını söyledi.


Çelik, geçen yıla oranla ziyaretçi sayısında yüzde 4 artış yaşandığını, ağustos ve eylül aylarında doluluk oranlarının devam edeceğini dile getirdi.


Yerli turistin ramazan ayında Muğla'yı tercih ettiğini, özellikle Bodrum, Fethiye, Marmaris, Akyaka ve Gökova'daki otel ve pansiyonlarda yüzde 100'e yakın doluluk olduğunu...