19 / 07 / 2024

bayram tatili yoğunluğu

bayram tatili yoğunluğu

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan, 5 Ekim'den 20 Ekim'e kadar otobüslerin yaklaşık 20 bin sefer yapacağını ve 15 milyon seyahat gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini söyledi..

Yaşanan depremler sonrası karavanlara ilgi yoğunlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlar barınmak için karavanlara yöneliyor. Karavan şirketlerinde üretim yoğunluğu yaşanıyor. karavanlara olan ilgi giderek arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi

Ramazan ayına sayılı günler kala milyonlarca kişi Ramazan Bayramı'nın ne zaman olduğunu araştırıyor. Son günlerde zor bir dönemden geçen vatandaşlar, tatil ile birlikte biraz nefes almak istiyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

İkinci el otomobil pazarında peş peşe yaşanan olaylar herkesi hayrete düşürdü! Kimse beklemiyordu! İşte son durum!

İkinci el araç piyasasında durgunluk sürerken, galericiler bu sene seçimden dolayı bayram yoğunluğu beklemediklerini belirti. Bazı galericiler ise Ramazan Bayramı’na doğru az da olsa bir hareketlilik yaşanmasını beklediklerini dile getiriyor.

Kurban Bayramı tatili kaç gün, ne zaman başlıyor? 2022 Kurban Bayramı tatili 9 gün mü?

Kurban Bayramı kaç gün sürecek ve bayram tatili 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile birleşecek mi? Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bu soruları yanıtladı…

Kurban bayramı tatili kaç gün olacak belli oldu! Kurban bayramı ne zaman kaç gün tatil ilan edildi?

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak son dakika açıklamasıyla belli oldu. Kurban Bayramı Temmuz'un hangi gününe denk geliyor, Kurban Bayram tatili kaç gün ilan edildi sorusunun cevabı belli oldu. Açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı...

Bayram tatilinde 9 gün sürprizi! Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitecek?

Ramazan bayramı tatiline çıkacaklar 'Bayram tatili 9 gün mü oldu yoksa 3 gün mü olacak' sorusunun cevabını merak ediyor. Daha önceki bayramlarda 9 gün tatil açıklayan hükümet bu bayramda kaç gün tatil edileceğini Kabine Toplantısında görüştü.

Ramazan Bayram tatili 2022'de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün sorusu bugünlerde cevabı en çok merak edilen soru. Ramazan Bayram tatili kaç gün olacağını merak edenler tatil planları, yolculuk günlerini buna göre planlıyor. Bayrama bir haftadan az bir süre kaldı! İşte detaylar..

bayram tatili yoğunluğu Haberi

bayram tatili yoğunluğu

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, şu ana kadar rezervasyonların gayet iyi olduğunu söyledi. Ayık, "Eylül ayını çok iyi doluluk oranıyla bitirdik, ekimde de bu trendin devam etmesini bekliyoruz. Bayramda otellerdeki doluluk oranlarımızın yüzde 100'e çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu. 

Ayık, Türkiye'de kıyıların toplam yatak kapasitesinin 1 milyon civarında bulunduğunu, bunun yüzde 25'ini yerli turist doldurduğu zaman 250 bin gibi bir rakam ortaya çıktığını kaydetti. 


OTOBÜSE 600 MİLYON LİRA 


Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan, otobüslerde özellikle uzun hatlarda bu hafta sonundan itibaren hareketlilik başlayacağını anlatarak, "5 Ekim'den 20 Ekim'e kadar otobüslerin yaklaşık 20 bin sefer yapacağını ve 15 milyon seyahat gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz" dedi. Ortalama 40 liradan hesaplandığında 15 milyon seyahatin 600 milyon liralık bir ekonomi oluşturduğunu ifade eden Erdoğan,...