20 / 05 / 2024

Be-Sa Çamlıkonak ödeme seçenekleri

Be-Sa Çamlıkonak ödeme seçenekleri

BE-SA İNŞAAT tarafından inşa edilen ve ödüllü ünlü mimar ÖMER ÇAMOĞLU imzasını taşıyan BE-SA ÇAMLIKONAK PROJESİ satışa çıktı. Projede fiyatlar 870 bin dolardan başlıyor.

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Zor günlerde çok önemli ödeme! Herkes acilen baksın... 3 bin TL ödeme var

Depremden etkilenen çok sayıda vatandaş zor durumda kaldı. Vatandaşlar şu anda geçimlerini nasıl sağlayacaklarını düşünüyor. Şartları sağlayan herkese ödeme gerçekleştirilecek.

Sağlık personeli ne kadar ek ödeme alacak? Yeni düzenleme ile doktor, hemşire maaşı ne kadar arttı?

Sağlık personeline yapılacak olan ek ödeme ne kadar olacak? sorusu en çok araştırılan konulardan biri oldu. İşte detaylar!

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?

Sağlık çalışanlarına ek ödemenin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Milyonlarca sağlık çalışanı ek ödeme ne kadar olacak şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Konak Beştepeler bölgesinin imar planları meclisten geçti!

Konak Belediye Meclisi mart ayı birinci oturumu Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönetiminde toplanan mecliste, 200 hektarlık alanı ve 14 mahalleyi kapsayan Beştepeler Bölgesi planları oy birliği ile onaylandı. 

Konut kredisinde ara ödeme yapmak kazanç sağlar mı?

Konut kredilerinde erken kapama ya da ara ödeme istendiği zaman kalan vade 36 ayı geçmeyen durumlarda, kalan tutarın yüzde 1'i kadar erken ödeme komisyonu bulunuyor. Peki, konut kredisinde ara ödeme yapmak kazanç sağlar mı?

Konak’ta Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor!

Konak’ta inşaatına ara verilen Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor. Yaşanan skandalla ilgili hiçbir önlem almayan İzmir Büyükşehir adeta üç maymunu oynuyor.

Konut kredisinde kısa vade mi daha mantıklı?

Konut kredilerinde kredinin maliyetini faiz ve vade belirliyor. Faiz oranları tarihin en düşük seviyelerine çekildi. Geriye ‘vade’ kalıyor. Peki konut kredilerinde uzun vadeli geri ödeme mi kısa vadeli geri ödeme mi daha mantıklı? 

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Be-Sa Çamlıkonak ödeme seçenekleri Haberi

Be-Sa Çamlıkonak ödeme seçenekleri

 Küçük Çamlıca-Kısıklı’da 1.630 m² alanda inşa edilen ÇAMLIKONAK,tek bir çatı altında 149 m² lik altı adet bahçe dubleksi ve ikisi 190 m²,ikisi 248 m² lik dört adet çatı dubleksi olmak üzere on daireden oluşuyor.Yurt dışında “TOWN HOUSE” olarak adlandırılan bu konseptte “ON ÖZEL KOMŞU” sloganıyla yola çıkılmış.Göz okşayan peyzajıyla sizi karşılayan bir iç avludan dairelere geçiliyor.Bahçe dublekslerinin alt salonundan kendine ait bahçesine çıkılabildiği gibi,üst salonda da 14 m² lik terasları bulunuyor.Bazı dairelerin hem 42 m² lik salondan hemde mutfaktan geçilebilen  28 m²  kat bahçeleri bulunmakta.7/24 güvenlik sağlanan projeye girişler tek bir noktadan kontrollü yapılıyor.Her daireye üç araçlık yer sağlanan otoparktan panaromik asansörle katlara çıkılabiliyor.Doğal güneş ışığını odalara taşıyan özel aydınlatma sistemlerinden özel tasarım mutfaklara,çift yönlü açılabilen kapılardan göz alıcı...