16 / 05 / 2024

Bebek Koyu

Bebek Koyu

1979 yılında Bebek ve Arnavutköy koyları ikinci bir Haliç haline gelmiş. Belediye'nin yeterli hizmet götürememesiyle çevredeki lokantalar ve evlerden atılan çöpler sahil şeridini her geçen gün daha da kirleniyormuş.

1973 yılında Bebek'te yat limanı yapılacakmış!

1973 yılında Bebek Koyu'nda, Açık Deniz Yarış Kulübü tarafından yat limanı yaptırılacakmış. 250 teknenin barınacağı yat limanı, on milyon liraya mal olacakmış. Cumhuriyetin 50. yıldönümünde İstanbul modern bir limana kavuşacakmış.

Ali Ağaoğlu Cennet Koyu'nda tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hafta sonu ailesiyle Bodrum’daydı. ‘Aga1’, ‘Aga3’ ve ‘Aga6’ adlı üç yatını Cennet Koyu’na demirleten işadamı gövde gösterisi yaptı.

Çalışan annelere bebek evleri müjdesi!

Hükümet, 0-3 yaş bebekler ile 3-6 yaş çocukların kreşte birlikte bakıma alınması uygulamasını değiştiriyor. Artık 36 ay altı bebekler için 'bebek evleri' kurulacak.

Çalışan anneler için bebek evleri kurulacak!

Hükümet, 0-3 yaş bebekler ile 3-6 yaş çocukların kreşte birlikte bakıma alınması uygulamasını değiştiriyor. Artık 36 ay altı bebekler için 'bebek evleri' kurulacak.

Türkiye'de bebek dostu hastaneler artıyor!

Türkiye genelinde bin 129 "bebek dostu" hastane sayısına ulaşılarak, 81 ile "bebek dostu", başarılı çalışmaları olan 58 ile de "altın bebek dostu" unvanı verildi.

Mustafa-Caroline Koç çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki villalarını sattı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile eşi Caroline Hanım, Bodrum'daki Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental'dan aldıkları villayı sattı.

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Cennet Koyu'ndan villa aldı!

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük ultra lüks bir projeden 760 metrekarelik villa aldı. Çiftin bu villaya 18 milyon TL ödediği öğrenildi.

Didim Manastır Koyu'ndaki otel inşaatlarına giden yollar neden kapatıldı?

Devlet tarafından yer tahsisi yapılan ve Didim Manastır Koyu mevkiinde inşaatı devam eden turizmci Kadir Karakaya, otel inşaatı giden yolların kapalı olmasını eleştirdi.

Akbük Koyu'na şebeke suyu projesi için talimat verildi!

Muğla Valiliği, basında yer alan haberlerin ardından Akbük Koyu'na şebeke suyu getirilmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne talimat verdi. İşte açıklama...

Akbük Koyu’nda susuzluk!

Muğla’nın cennet köşelerinden Gökova’nın Akbük Koyu’nda, bölgenin 1’inci derece doğal SİT olması nedeniyle gerekli altyapı hizmetlerinin yapılamaması yüzünden su sıkıntısı yaşanıyor. Tatilciler yaşananlara tepki gösterdi.

Hacettepe Koyu imara açılıyor!

Çeşme’de uzun zamandan beri Aya Yorgi Koyu’nun imara açılacağı söylentisi vardı. Binlerce imza bu koy için toplanırken, aslında hemen yanındaki koyun imara açılacağı ortaya çıktı.

Ayayorgi Koyu'nda imar değişikliği turizmi etkileyecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanvekili Bülent Tercan, Ayayorgi Koyu'nun halihazırdaki durumunun imar planıyla değişikliğe uğramasının Çeşme turizmini olumsuz etkileceğini bildirdi.

2002 yılında İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş!

2002 yılında Hazine'ye ait 21 dönümlük İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş. İngilizler'den 200 milyon dolarlık turistik yatırım yapma sözü alan Sarıyer Belediyesi koyun kendilerine devredilmesini istemiş.

Bebek'te icradan 4.9 milyon TL'ye kargir apartman!

İstanbul Bebek'te bulunan 36.440,80 metrekare yüzölçümüne sahip kargir köşk, kargir köşk İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 7 Temmuz 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Bebek Koyu Haberi

Bebek Koyu



BEBEK VE ARNAVUTKÖY KOYLARI İKİNCİ BİR HALİÇ HALİNE GELDİ

  İSTANBUL'un bir zamanlar, en temiz denize şeridine sahip olan Bebek ve Arnavutköy koyları, çevredeki lokantalar ve evlerden atılan çöplerle her geçen gün biraz daha kirleniyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün yeterli hizmeti götürememesinin çöplerin denize atılmasına neden olduğu ileri sürülüyor. 

  Dökülen her türlü çöp ve artıklarla, bir süre sonra ikinci bir Haliç olacağı belirtilen Arnavutköy ve Bebek koylarının zaman geçirilmeden temizlenmesi isteniyor. Bir zamanlar şairlere konu olan koyların bugünkü durumunun üzücü olduğunu belirten semt sakinleri, ''Bu koylar Avrupalıların elinde olsa, turizm cenneti yaparlar. Ancak biz elimizdeki bu imkanları kullanamadığımız gibi,...