21 / 05 / 2024

Bedii Can Yücaoğlu

Bedii Can Yücaoğlu

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi, Bedii Can Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu, Birol Yücel tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Nişantaşı, Harbiye'de kuruldu.

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşe Nilgün Yücaoğlu, Bedii Can Yücaoğlu, Erkut Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu tarafından 14 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Jeoloji mühendisi uyardı: Beklenen İstanbul depremi, Edirne ile Trakya'yı da etkiler!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi Can Yılmaz, büyük İstanbul depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Can Yılmaz'ın o açıklamaları...

Ccg Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ccg Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Abbas Can Köseoğlu tarafından kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yıldız, Koray Batur, Brışcan Yıldız, Naim Yıldız ve Sıtkı Atilla Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Aktif Plan Proje Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktif Plan Proje Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Can Mahramanlıoğlu tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 91 gayrimenkul!

Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar satışa çıkıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 7 Temmuz 2020 Salı, 8 Temmuz 2020 Çarşamba ve 9 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek. 

2023'e kadar 10 yeni açık hava AVM'si açılacak!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanı Can Aydınoğlu, koronavirüs sonrası açık hava AVM'lerine talebin artacağını belirtti. Aydınoğlu, "2023 yılına kadar mevcutta olan 453 AVM’ye 10 AVM daha eklenecek ve bunlar da açık hava AVM’si olacak" dedi...

Bedii Can Yücaoğlu Haberi

Bedii Can Yücaoğlu

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi, Bedii Can Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu, Birol Yücel tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1-     Arsa ve gayrimenkul projeleri geliştirmek, geliştirdiği projeleri satmak, aracılık etmek. 2-     Doğrudan veya dolaylı olarak, kendi namına veya üçüncü kişiler namına, tek başına veya üçüncü kişilerle birlikte sınırlı sorumlulukla yeni şirketler kurarak veya mal varlığı sağlayarak, ortak olarak veya şirket hisseleri alarak veya hak iktisap ederek, birleşmeler, ortak girişimler, birliktelikler veya ortaklıklar yoluyla veya kiralayan ya da kiracı sıfatıyla kiralamalar yapmak veya mal varlığının her hangi bir kısmını veya bütününü veya mülkiyet haklarını yöneterek veya herhangi bir başka yollarla Türkiyede gayrimenkul almak, kiralamak, kiraya vermek, yönetmek...